56% 36 szavazat
Szerelmem a szomszédom

Szerelmem a szomszédom

Falling in Love with the Girl Next Door
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Üdvözöljük Catalina Islanden, ahol Bridget Connolly és Betsy Lucas a legnagyobb ellenségek. A két középkorú hölgy már időtlen idők óta szomszédok és évek óta dúl közöttük az ádáz háború (bár tulajdonképpen egyikük sem tudná megmondani, annak idején mi miatt is pattant ki a vita). Ebben a pillanatban mindketten azzal vannak elfoglalva, hogy egymást túllicitálva találják ki a jobbnál jobb Halloween tréfákat, igaz, az ünnep még több mint egy hónap múlva lesz csak.

Zene: Ron Ramin
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.05.31.

Hol nézheted

Crystal Allen
Ken Marino
Shelley Long
Bruce Boxleitner
Patrick Duffy
 
2020.12.05 Yosihiro

legújabb vélemény

Szerelmem

A szó, hogy szerelmem, egy erős érzelmi kifejezés. A film önmagában nem tudja ezt átadni nekünk, és nem érezhető benne a mély érzelmi válság. Szép és jól komponált, de valahogy mégis nem tudott a "szerelmem" megfogni, ez valahogy nem illet bele. Nem ... Teljes kritika

1
 
2019.08.09 szksz

Átlagos

Egyszer elnézhető film volt, kicsit "kimódolt" helyzetekkel. Kb. annyit adott, amennyit vártam tőle, az pedig nem volt nagyon sok.

0
 
2017.08.20 Chatman

Sosem voltam oda igazán a Hallmarkos filmekért, nem azért mert rosszak lennének, hanem mert egyszerűen néha túl egyszerűen láttatják a dolgokat. Ez a film is ugyan remek hangulatú, kedves történet, amit jól esik megnézni, de teljesen hiányérzetem van belőle.

0
 
2015.12.31 Kolci_23

Engem nagyon megérintett, egyszerűen nagyon szép volt az egész. Családi mozizáshoz igazán tökéletes és szerintem nagyon is tud mély mondandóval rendelkezni a film. Én csakis ajánlani tudom!

0