53% 51 szavazat
Szex az ex után

Szex az ex után

My Awkward Sexual Adventure
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A túlzottan visszafogott könyvelőnek Jordan Abrams-nek (Jonas Chernick) nem csak a munkája, szexuális élete is unalmas. Erre un rá barátnője Rachel (Sarah Manninen) és szakít vele. Jordan ebben nem törődik bele bármire hajlandó, hogy visszaszerezze a lányt. Először legjobb barátjához fordul Dandak (Vik Sahay) aki hírhedt szerencsejátékos. Később találkozik a nagyvilági táncosnővel Juliaval (Emily Hampshire). Üzletet kötnek: Jordan segít neki anyagi gondjai megoldásában, Julia pedig bevezeti a szexuális játékok és kalandok rejtelmeibe.

Forgatókönyvíró: Marguerite Pigott
Ország: Kanada
Premier (HU): 2013.05.23.
Emily Hampshire
Emily Hampshire
Vik Sahay
Emily Hampshire
Emily Hampshire
 
2017.06.20 Sonny

legújabb vélemény

Hát, ez egy abszolút bolondos film, amit én igyekeztem teljesen kiélvezni. A karakterek alapból nagyon idegesítőek. Én nem tudom, hogy sikerült őket összehozni, pláne a csaj. Végül is azért a happy enddel nagyon jól sikerült lezárni az egészet.

0
 
2017.01.06 Berto49 Nézhetetlen

A véleményem minimum MÍNUSZ öt csillag! Csak azért néztem végig, hogy ne gyarapodjon a meg nem nézett filmek listája. Ilyen minősíthetetlen ócskaság joggal pályázhat az általam látott legrosszabb filmek top 10-es listájába, méghozzá elég előkelő hely... Több

0
 
2016.11.23 miki

Azt valahol sejtettem, hogy nagyon primitív film lesz, dehogy ennyire. Ez már igazán teljesítmény. Én nagyon nem tudom ajánlani senkinek sem, ez a félresiklott morális mondanivaló meg pláne félelmetesen rossz.

0

A film összbevétele 222 560 dollár volt (imdb.com).

#1