Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
19
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Kellemes kikapcsolódás volt, de csak mert nem volt sok elvárásom és mert Owen Wilson és Jason Sudeikis-t nagyon bírom. Pár jól fekvő poén volt és az alapötlet komikuma miatt érdemes megnézni egyszer legalább.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Egy elég gyenge vígjáték ahhoz képest, hogy a tartalma is elég jó és Owen Wilson is szokott jó filmekben szerepelni.


 
Bizsu82   2015. 04. 22.

Jó kis film, sokat nevettem rajta. Bár kiszámítható, ennek ellenére szórakoztató, élvezhető, jó poénokkal teli. A témaválasztás is jó. Moziban láttam, tényleg élményt nyújtott, ezért bátran ajánlom!

 
Adepto   2016. 02. 21.

Őszintén nem kell sokat várni ettől a filmtől. Nekem elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, mert voltak benne ugyan jó részek, de amikor nem, akkor kifejezetten cikis és gagyi volt, ami nagyon lerontotta az összhatást. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Egynek elment.

 
hejnekem   2015. 05. 08.

Ez egy tipikusan olyan film, ahol csak hátra kell dölni és nevetni. Sok hülyeség van benne, de ha nem vesszük komolyan még tanulhatunk is az alap mondanivalójából. A legtöbben nem bánják meg ha megnézik, ha szeretik az Owen Wilsonon filmeket

A film összbevétele 83 160 734 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 2010 februárjában kezdődött Atlantában.

(ps)
 

A filmeseknek 200 ezer dollárjába került a harangjáték szerzői jogainak megvásárlása, ami egyébként az Esküdt ellenségek (1990) című filmből származik.

(ps)
 

Paige szerepét Amanda Bynes elvállalta, de végül le kellett mondani róla, mert a szoros időbeosztása miatt nem tudott részt venni a forgatáson.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.