Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
5
Videók
February
 
BoBamburg   2019. 03. 06.

Erős atmoszférájú film, az tagadhatatlan, de nálam nem ütött akkorát mint reméltem. Szépen, lassan építkezik, az ember sokáig nem tudja mire számítson, illetve hogy mégis mi történik. De ettöl függetlenül a film mégis nézeti magát, végig fent tudja tartani a feszültséget. Lehet én álltam neki kissé fáradtan, vagy nem voltam eléggé ráhangolódva, de számomra sajnos nem lett több, mint egy kellemes, de felejthető darab. Viszont aki bírja a mélyebb horrorokat, azoknak mindenképp érdemes tenni vele egy próbát.

 
Psycho89   2018. 04. 24.

Szerintem jo film volt, tetszett a hangulat ami az egész filmet uralta, végre nem egy tipikus amerikai horror. Nekem egyáltalán nem volt egyértelmű a film, sőt a film feléig fogalmam sem volt miről szól ez az egész. Sejtelmes, misztikus, hideg rázós, nem utolsó sorban az színészek alakításáról! 5/4


 
Bendegúz   2016. 07. 18.

55 egész percig bírtam. Aztán megnyomtam a STOP gombot....MIez??

 
julis   2016. 06. 02.

Az átláthatatlanság ritkán válik előnyére egy filmnek, de ez esetben igazán bejött, talán pont ez az amivel egy horror igazán kényztetően hat, rejtelmes, zavaros és kísérletezget....

Kiernan Shipka
Emma Roberts
Emma Roberts
Emma Roberts
James Remar
Emma Roberts
Kiernan Shipka
Matthew Stefiuk
Peter J. Gray
Emma Roberts
Kiernan Shipka
 
"Megtekintés: Már az első félóra gótikus hangulatú művészieskedésének megtekintése komoly erőfeszítésembe telt. Egyedül a szereposztás miatt adtam neki további esélyt." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.