Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Az arany kesztyű (2019)

Der goldene Handschuh
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Vélemények: Az arany kesztyű (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
imreacs82   2019. 10. 15.

Nem tetszett a film, kár volt megnézni főleg moziban. Előltetett és egyáltalán nem hiteles a film, tele van sablonokkal és felesleges jelenetekkel, üresjáratokkal.

 
majkymi   2019. 10. 04.

Hallottam, hogy máris a Ház, amit Jack épített című film ikerdarabjának tekinthető Az arany kesztyű. Szerintem ennél kevésbé komolyabb alkotásról van szó. A rendező érezhetően próbált belecsempészni némi kedélyeskedést a filmbe, de szerintem ez nem tett annyira jót neki, ha ezt az utat választotta, szerintem kevésbé gore-ra kellett volna venni a figurát.


 
hansi13   2019. 10. 03.

Nem tagadom, alaposan megizzasztott a film, annyira durva és annyira szórakoztató, hogy szinte nézeti magát, holott nem feltétlenül egy kellemes élményről van szó. Annyi bizonyos, hogy nem akarom még egyszer megnézni, pedig elképesztően jóra sikeredett. Csakis ajánlani tudom, de a popcornt mellőzzétek inkább.

 
spikeZ   2019. 07. 13.

Zseniális. Tökéletesen visszaadja a hetvenes évek hangulatát, minden apró részletre odafigyeltek a függönyöktől a berendezésen át az autóillatosítóig. Olyan helyszíneken játszódik a sztori, amiket épeszű ember messziről elkerül. A gyilkost alakító színésznek meg a látványába is beleborzongtam. Egyszerre félelmetes és fantasztikus.

 
dakod   2019. 07. 06.

Micsoda elmebeteg embereket hordoz a hátán a föld, nagyon durva élmény volt végignézni a filmet. Az igazán brutális jeleneteket nem mutatják, csak tudjuk, hogy éppen mi zajlik, de talán jobb is így.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.