Elképesztően brutális ez a film. Engem teljesen a székbe szögezett, nem csak az alakítások, hanem az egész történeten átívelő modanivalója mély nyomot hagyott bennem.
Nagyon kíváncsi voltam arra, mit hoz ki Fiennes ebből a szerepből és szerintem egyszerűen zseniális volt. A képi világa ennek a filmnek teljesen lenyűgözött.
Nem egy pörgős film, szépen lassan épül fel a cselekmény, egyre fokozódik a feszültség. Megosztó alkotás lett, viszont az én szívemhez közel áll a gasztronómia, és mindez öldökléssel fűszerezve. Zseniális! A személyzet eltökéltsége, profizmusa pedig lenyűgöző. A színészek egytől egyig szuperek.
Egy igazi kuriózum volt ez a film. Egy kevés fekete humor, egy kevés társadalomkritika, kiváló alakításokkal tálalva. Külön kiemelném Ralph Fiennes alakítását. Zseniális volt. Persze Anya Taylor-Joy is jól hozta a karaktert. Röviden összefoglalva: ajánlott kategória.
A filmet horror vígjátékként tüntették fel, de ennek ellenére kevés horror elemet és humort tartalmazott, bár így is élvezhető volt. A feszültséget fokozatosan építi fel, fenntartva az érdeklődést. A színészek munkája dicséretre méltó. Elgondolkodtató, művészi alkotás, mely egyben társadalmi kritika is.
Csavaros, elgondolkodtató, szuper film, egy héten belül megnéztem kétszer, a befejezése pedig egyszerűen csodás, mivel imádom a női főszereplős filmeket, így ez is a kedvenceim közé tartozik.