Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
65%

New York-i afférok (2017)

The Only Living Boy in New York
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
4
Videók
 
HercegPeter   2018. 09. 22.

legújabb vélemény

0

A filmet végig a könnyed, kellemes bájcsevejek uralják, bár ezek egy idő után túlságosan művivé válnak, mert nagyon mélyenszántóak akarnak lenni. Eleinte kicsit furcsa volt, hogy pont egy író költözik a srác szomszédjába és hogy ő milyen gyorsan össz... több»

 
Artemisia   2018. 07. 10.

3

Nem igazán jött át a film üzenete, nem is tudnám pontosan összefoglalni, hogy miről is akar szólni. Egy hűtlen férjről? Nem igazán. Egy fiatal fiú és egy idősebb nő románcáról? Tulajdonképpen egy kicsit igen egy kicsigt nem, de ez a főszál. A felnőtt... több»


 
indingo   2018. 02. 14.

0

Nekem tetszett a film, sokkal rosszabbra számítottam. Nem egy többszörösen újranézős darab, de a hangulata a helyenként esetlen története tetszett. Talán a főszereplő hölgy szétplasztikázott feje rontott kicsit a helyzeten.

 
Szilonka   2018. 08. 15.

0

Az elképzelés jó volt, de a történetbe hiányzott még egy kis fűszer.

 
Gríz   2017. 09. 18.

0

Végre egy film, amiben Pierce Brosnan fel tud mutatni valamit, és igen, még mindig kíváló színész annak ellenére, hogy az utóbbi években semmi maradandót nem alkotott. Ez a film sem az, de legalább újra megcsillogtathatta az erényeit. Csak az a baj, ... több»

 
adam   2017. 09. 09.

0

Marc Webb rendezése szerintem egyszerűen pazar, remekül van összeállítva a casting, annak ellenére, hogy maga a történet szerintem nem annyira érdekes. A filmnek jó atmoszférateremtő ereje van, kellemes szórakozást nyújt, de nem egy kifejezetten mélyenszántó alkotás.

 
Remes982   2017. 09. 02.

0

Érthető, hogy a főszereplő karakterére egy fiatalabb színész kellett, de Callum Turner-ről szerintem teljesen lepereg ez a szerep. Azt reméltem, lesz valami alapja az azonos című dalhoz fűződően, de nem. Bár nagyon hangulatos film, számomra egyszerűen felejthető volt.

Galéria (9)

Kate Beckinsale
Callum Turner
Pierce Brosnan
Kate Beckinsale
Jeff Bridges
Callum Turner
Callum Turner
Jeff Bridges
Callum Turner
Callum Turner
Kiersey Clemons
Pierce Brosnan
Callum Turner
Callum Turner
Kate Beckinsale
Callum Turner

Videók (4)

A film összbevétele 345 048 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 157 234 forintot termelt. A hazai mozik összesen 6 135 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az eredeti tervek szerint Olivia Wilde alakította volna film női főszerepét, majd a távozásával Rosamund Pike nevét emlegették a produkció kapcsán, míg végül a szerep Kate Beckinsale-nél landolt.

(hp )
 

A film címét egy Paul Simon dalból vették az alkotók.

(hp )
 

Marc Webb második 2017-ben bemutatott filmje (A tehetség - Megáldva).

(hp )
 

A film forgatása 2016. októberében kezdődött meg.

(hp )
 

A film főszerepét eredetileg Miles Teller alakította volna. Miután visszalépett a produkciótót Callum Turner vette át a szerepét.

(hp )
 
Az egyetlen elfogatható indok az összes filmbeli hibáért, az Kate Beckinsale személye. Érte igen sok férfi lenne képes orbitális ballépésre. 50/100 több»