Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65

New York-i afférok (2017)

The Only Living Boy in New York
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
4
Videók
Kate Beckinsale
Callum Turner
Pierce Brosnan
Kate Beckinsale
Jeff Bridges
Callum Turner
Callum Turner
Jeff Bridges
Callum Turner
Callum Turner
Kiersey Clemons
Pierce Brosnan
Callum Turner
Callum Turner
Kate Beckinsale
Callum Turner
 
HercegPeter   2018. 09. 22.

legújabb vélemény

A filmet végig a könnyed, kellemes bájcsevejek uralják, bár ezek egy idő után túlságosan művivé válnak, mert nagyon mélyenszántóak akarnak lenni. Eleinte kicsit furcsa volt, hogy pont egy író költözik a srác szomszédjába és hogy ő milyen gyorsan összehaverkodik vele. Ráadásul az idegent pont az ő ügyes-bajos dolgai érdeklik. Talán ez volt ez oka, hogy először azt hittem, hogy csak képzeli a fickót. Persze aztán minden értelmet nyer. Ehhez egy igen komoly csavarra volt szükség, ami aztán több, a film közben elejtett furcsa, akkor a néző számára értelmetlen mondatot, vagy tettet magyaráz meg. A színészekre egyáltalán nem lehet panaszunk, de nekem a történet túl unalmas, lapos volt. Mivel nem igazán az én stílusom, így nem adok rá több csillagot, de másoknak attól még bejöhet.

 
Artemisia   2018. 07. 10.

Nem igazán jött át a film üzenete, nem is tudnám pontosan összefoglalni, hogy miről is akar szólni. Egy hűtlen férjről? Nem igazán. Egy fiatal fiú és egy idősebb nő románcáról? Tulajdonképpen egy kicsit igen egy kicsigt nem, de ez a főszál. A felnőtté válásról? Ezt is csak érinti, de nem bontja ki a film. Családi drámáról? Ez csak a végén derül ki,addig nem hangsúlyos szál. Szóval nem a cselekmény a film erőssége. A karakterekkel sem tudtam mit kezdeni , így a színészi játékokat sem tudom értékelni. A hangulat jó lett, de enyhén szólva is hiányos a film.


 
indingo   2018. 02. 14.

Nekem tetszett a film, sokkal rosszabbra számítottam. Nem egy többszörösen újranézős darab, de a hangulata a helyenként esetlen története tetszett. Talán a főszereplő hölgy szétplasztikázott feje rontott kicsit a helyzeten.

 
Szilonka   2018. 08. 15.

Az elképzelés jó volt, de a történetbe hiányzott még egy kis fűszer.

 
Hakker   2018. 05. 26.

Szerintem ez a film teljesen rendben van. A témával teljesen egybevág a történetvezetés. Szép fokozatosan épülnek a szálak egymásra. Szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 
Az egyetlen elfogatható indok az összes filmbeli hibáért, az Kate Beckinsale személye. Érte igen sok férfi lenne képes orbitális ballépésre. 50/100 több»

A film összbevétele 345 048 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 157 234 forintot termelt. A hazai mozik összesen 6 135 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az eredeti tervek szerint Olivia Wilde alakította volna film női főszerepét, majd a távozásával Rosamund Pike nevét emlegették a produkció kapcsán, míg végül a szerep Kate Beckinsale-nél landolt.

(hp)
 

A film címét egy Paul Simon dalból vették az alkotók.

(hp)
 

A film címét egy Paul Simon dalból vették az alkotók.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.