Aline - A szerelem hangja

Aline

Cikkek

2022.02.01 Kazydo

Szerelem, ami mindent legyőz

Bár a film Celine hozzájárulása nélkül készült, de még így is egy elég szép és kerek történetet hoztak létre a készítők, ami kimondottan szívet melengető. Nem vagyok egy tipikus romantikus filmes, de ez a film meghatott több ponton is. A színészi játék, a zenék, a szerelmi szál mind azt hozta, ami kell ahhoz, hogy ne unja az ember magát 1 percig sem. Egyedül ültem be rá a moziba, amit nem bántam meg.

2022.02.01 diumiu

Már a film bemutatója megfogott, és nem bántam meg, hogy megnéztem a filmet, és hogy ezt moziban tettem, a legjobb döntés volt. Nem vagyok egy óriási Celine Dion-rajongó, de utánaolvastam az életének, és ha nem is mindent követett 100%-ig a film, nek... Több

2021.11.19 Péter

Oké, ez a film egyszerűen gyönyörű, ehhez kétség sem fér, bár ennek ellenére nekem a sztori hitelességével kapcsolatban vannak fenntartásaim. Ettől függetlenül nagyon érdemes beülni rá!

2021.11.18 Torres9

Imádom Dion munkásságát, így nem is volt kérdés, hogy meg fogom nézni az Aline-t. Engem nagyon megérintett, így szerintem ezt a filmet egyszerűen nem csak az énekesnő rajongóinak kell látnia!