Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Aline - A szerelem hangja (2020)

Aline
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
9
Videók

Galéria (12)

Valérie Lemercier
Valérie Lemercier

Videók (9)

 
Kazydo   2022. 02. 01.

legújabb vélemény

1
Szerelem, ami mindent legyőz

Bár a film Celine hozzájárulása nélkül készült, de még így is egy elég szép és kerek történetet hoztak létre a készítők, ami kimondottan szívet melengető. Nem vagyok egy tipikus romantikus filmes, de ez a film meghatott több ponton is. A színészi játék, a zenék, a szerelmi szál mind azt hozta, ami kell ahhoz, hogy ne unja az ember magát 1 percig sem. Egyedül ültem be rá a moziba, amit nem bántam meg.

 
diumiu   2022. 02. 01.

0

Már a film bemutatója megfogott, és nem bántam meg, hogy megnéztem a filmet, és hogy ezt moziban tettem, a legjobb döntés volt. Nem vagyok egy óriási Celine Dion-rajongó, de utánaolvastam az életének, és ha nem is mindent követett 100%-ig a film, nek... több»

 
Torres9   2021. 11. 18.

0

Imádom Dion munkásságát, így nem is volt kérdés, hogy meg fogom nézni az Aline-t. Engem nagyon megérintett, így szerintem ezt a filmet egyszerűen nem csak az énekesnő rajongóinak kell látnia!

 
Péter   2021. 11. 19.

0

Oké, ez a film egyszerűen gyönyörű, ehhez kétség sem fér, bár ennek ellenére nekem a sztori hitelességével kapcsolatban vannak fenntartásaim. Ettől függetlenül nagyon érdemes beülni rá!

A film 5 522 280 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 140 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Valérie Lemercier játssza a dívát öttől ötven éves koráig.

(indingo)
 

A film története Céline Dion életét dolgozza fel.

(csd)
 

A film az eredeti tervek szerint La Vraie vie d'Aline Dieu címmel került volna a mozikba.

(csd)
 
A gigászi korkülönbség Aline és későbbi férje között ugyan felmerül, de pikk-pakk megoldódik, és a film legfeszültebb pillanatai azok, amikor azért kellene izgulnunk, hogy visszajön-e az énekesnő hangja, miután problémái támadnak az énekléssel. Kizárólag megveszekedett Céline Dion-hívőknek ajánlom, de nekik sem jó szívvel. több»