40% 42 szavazat
A másik én

A másik én

The Stand In
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Candy lecsúszott színésznő, aki arra kéri dublőrét, Paulát, hogy vállalja az elvonót helyette. Ezt követően Candy rádöbben, hogy bármikor használhatja Paulát, ha éppen nem szeretne megjelenni valahol, és szokatlan kapcsolat alakul ki köztük. Viszont Paula túl jól játssza Candyt, akinek… Több


Rendező: Jamie Babbit
Forgatókönyvíró: Sam Bain
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2020.12.11. | HBO Max (2021.09.25.)

Hol nézheted

Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore
Drew Barrymore

KULCSSZAVAK

 
2022.01.11 intovon

legújabb vélemény

Jó volt megnézni

Nem értem, hogyan kerülte el ez a film a figyelmem. Csak teljesen véletlenül az HBO műsorát nézve találkoztam vele. Egész jó film. Egy nagy probléma vele, hogy vígjátéknak van írva, pedig nagyon nem az. Ha ettől eltekintek, akkor viszont kapok egy jófajta drámát, ami bemutatja, hogy mit tesz az emberrel, ha híressé válik. Bemutatja, hogy olyankor sem a pénz és a csillogás van csak. Drew Barrymore pedig ismét megmutatja, hogy remek színésznő.

0
 
2021.09.27 M4T

Elgondolkodtató és izgalmas film, Drew Barrymore szerintem nagyot alakít benne. Kicsit félreérthető volt, mert mintha vígjátéknak reklámozták volna, de közel sem az.

0
 
2021.01.11 Gergő

Van üzenete és elég felkavaró, ezen kívül jól bemutatja, milyen lehet híresnek lenni. A marketing viszont nagyon rossz volt a filmhez.

0