A mindenség elmélete

The Theory of Everything

2015.02.10 FradiStars

megrázó romantikus érdekes féltem hogy túl "csöpögős" lesz de hála istennek nem estek túlzásba tetszett !

2015.03.26 Köteles80

A film megnézése után kicsi hiányérzetem volt. Azt gondoltam,hogy jobban rámegy a tudományra, de inkább lett egy közepes, semmi extra életrajzi film. Ami az átlagból kiemeli a filmet, azok az alakítások.

2017.01.23 Vera128

Eddie Redmayne zseniálisan alakított ebben a filmben, imádom!

2015.02.09 Szilva89

Az Oscar eresztés csúcsa. Jó a story, hiszen igaz is. Stephen Hawking önmagában egy lenyűgöző jelenség, de ahogy fiatal évei megelevenednek a filmvásznon Eddie Redmayne tolmácsolásában, az valami bizsergető élmény. Okkal lett jelöl legjobb főszereplő... Több

2018.01.14 zelmaci

Annyira aranyos a történet, és közben megindító. A testvéremmel néztük, afféle tudatalatti gondolkodást idéz elő, mikor beleképzeljük magunkat a főszereplők bőrébe.

2015.01.26 Fruzsiii

Lebilincselő és megható film!

2015.02.14 Pipacska444

szenvedsz szenved és egyszer csak vége. Eddie Redmayne viszont zseniális

2015.03.04 mozifever

A várva várt film nem okozott csalódást. Ámulattal tekintettem mindig is Hawking munkásságára, ezért fantasztikus, hogy betekintést nyerhettem a magánéletébe is. Nagyszerű embernek tartom, akinek sok mindent köszönhet a tudomány világa. Izgalmas és szórakoztató film.

2020.01.21 TeeRPaaK

egy kicsit talán túltolták de első osztályú film

2018.08.21 kovacseszter

Legeslegjobb életrajzi film amit valaha láttam. Mindenkinek ajánlom! Én már 6x láttam :D

2015.02.17 hajmasipeter

Nagyjából ugyanaz mint az Imitation Game: viszonylag érdekes életút bemutatása magában nem tesz érdekessé egy filmet. Elég jó színészi alakítások, de elnagyolt cselekmény, és semmi ötlet a megtörtént, valós események bemutatásához képest. Többet érde... Több

2015.01.27 MagduS

Nem pont azt kaptam amire számítottam, de attól függetlenül elgondolkodtató és megható film volt számomra!

2015.03.08 olah8a

Különleges film egy különleges emberről. Bármit lehet vele kezdeni, csak kritizálni nem! Szerintem nagyon jól adja át Hawking életútját, a nehézségeket, és a sikert. Érdemes megnézni, és elgondolkozni rajta, hogy vajon van-e értelme kifogásokat keresni arra, hogy ki miért nem válik sikeressé, többé mint az átlag.

2015.02.08 Ash

Nagyon jó film. Nem akarom az előttem lévőket ismételni úgyhogy csak annyit, hogy: Nekem kicsit furcsa az, hogy (SPOILER) a felesége "félrelépését" sokkal inkább hangsúlyozzák, közben pedig semmit nem látunk arról, hogy S. H. feleségül vette ápolónőjét stb... Egyébként érdemes megnézni zseniális film.