A mindenség elmélete

The Theory of Everything

2015.02.12 Krisz86

Tényleg inkább az emberi oldalára koncentrál a film, de szerintem nem rossz, egyszer mindenképp nézhető és így is le tudja kötni az embert, érdekes film.

2015.02.04 kissanyi

Szenzációs film! Elég sok filmet láttam már, de ilyen hatást film nem igazán ért még el nálam. Ebben rettenetesen nagy szerepe volt a színészi játéknak. Írták valahol, hogy "fogyatékos" embereket könnyű eljátszani... való igaz, hogy sokkal látványosa... Több

2015.01.26 agnes

Nagyon tetszett! Nem tudom máshogyan megfogalmazni :))

2015.01.25 dj.piszu

Szívszorítóan hatásos alakítás volt ez a főszereplőtől. Érdemes megnézni! elgondolkodtató..

2015.01.23 mozimániás1992

Lenyűgöző, hogy majd 10 év kellett, mire megkapták az engedélyt a film elkészítéséhez. Jól mutatja be, hogy ez a férfi mi mindenen ment keresztül.

2015.02.17 Vidal89

Érzelmekkel teli dráma, némi humorral megfűszerezve. Szerintem Eddie Redmayne a fő vetélytársa Michael Keatonnak az Oscaron, de ne feledkezzünk meg a feleségről sem, aki legalább akkorát alakít, mint Eddie.

2015.02.03 baloghadyka

A szerelmi drámák közül ritkán látunk jó félét, szóval ez most egy jó kis darab lett. Ráadásul a világ egyik leghíresebb tudósáról. Remek alakítások!

2015.01.29 dombia94

Nagyon megható film, bele tudja élni magát az ember a főszereplő helyzetébe. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2015.02.25 edelenyberes

Teljesen másra számítottam a film előtt. Sokáig úgy tűnt csalódnom kell, aztán valahogy mégis visszahozták. Szép film (bár több érzelemre számítottam), különösen tetszik, hogy bár alapvetően - szerintem - nem végig követendő és pozitív példát mutat, ... Több

2015.02.09 Nina73

Ez a film nálam mindent vitt, szerettem, hogy nem a szakmai részét mutatja be inkább az emberi oldalát. Egy szerelmet, egy házasságot, a betegség elfogadását és megélését. Úgy, hogy az ne legyen kellemetlen, zavaró. Mindkét főszereplő csodás volt. Ez nekem több mint 5 csillag!

2015.01.30 modora

Igazán megható és fordulatokkal teli a film. Fantasztikus színészi alakítás, Oscar díjat érdemelne a főszereplő. .

2015.01.27 Ágnes

Nagyon tetszett! Megható, elgonolkodtató, és még a párom is szívesen nézte végig velem! :) Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2015.02.19 Rivendin

A mindenség elmélete egy gyönyörű film, azonban közel sem tökéletes. Sajnos Stephen Hawkingot, az elméleti fizikusok közt a rock sztárnak számító embert nem a munkásságánál fogja meg, hanem a betegségénél. Arról, hogy mit tett le az asztalra a film 2... Több

2016.04.15 Sonny

Egy igazán megható történet az élni akarásról. Nem tudom, hányan lettek volna képesek végigcsinálni azt, amit Hawking tett, minden elismerésem az övé, és persze a feleségéé. Az alkotók egy minden ízében erős filmet raktak össze, csak ajánlani tudom.