Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83

Túl a csillogáson (2013)

Behind the Candelabra
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
jake_green   2018. 04. 20.

legújabb vélemény

Ez egy baromi jó film lett, le a kalappal, mondom ezt úgy, hogy TOTÁLISAN HOMOFÓB VAGYOK ! Nem a buzis vonalat erősítik, hanem a színészi karakterjátékon van a hangsúly. Ez a film ugyanilyen élevezhető és érdekes lett volna hetero verzióban, csak ennek a 2 erős színésznek az nem lett volna kihívás :D Az a durva, hogy igaz történet. Hát igen.... JAVASLOM

 
Berto49   2017. 08. 22.

Ebből az HBO által készített biopicből megismertem egy amerikai showman nevét és szeretője szemszögéből az utolsó éveit. A film fő erénye a színészi játék, Michael Douglas és Matt Damon alakítása csodálatraméltó, fantasztikus. Liberace, a showman tündöklése ugyanakkor számomra teljes mértékben érthetetlen, mitől volt ennyire szupersztár egy agyonplasztikázott, ékszerekkel és bundákkal felcicomázott vén homokos, aki váltig tagadta melegségét. A zongorista édesanyjának szerepében Debbie Reynolds, az „Ének az esőben” női főszereplője látható


 
Zsofi821   2015. 04. 28.

Látszik hogy sokat költöttek a filmre, a látványvilágra, de nekem mégsem jött be a történet, egyenlő volt a nullával. Matt Damon viszont nagyon dögös volt benne.

Matt Damon
Michael Douglas
Michael Douglas
Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon

A film összbevétele 2 568 300 dollár volt (imdb.com).

 

Bár Scott Thorson (aki látta a filmet, tudja ki volt) visszaemlékezései nyomán készült a film, a bemutatójára nem tudott elmenni, mert éppen börtönben volt Nevadában. Hitelkártyával történő visszaélés és betörés volt a vád ellene, ami a tárgyaláson be is bizonyosodott.

(Berto49)
 

Debbie Reynolds alakítja Michael Douglas édesanyját, pedig a valóságban csak 12 évvel idősebb nála.

(dulkap)
 

Az igazi Dr. Jack Startz (Rob Lowe) 1985 májusában öngyilkosságot követett el.

(dulkap)
 

A valóságban Liberace negyven évvel idősebb volt, mint Scott Thorson.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.