Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
38
Képek
1
Videók
 
TPetty   2017. 02. 12.

legújabb vélemény

Remek történet, jó trükkök, gyors tempó, aminek köszönhetően egyáltalán nem unalmas. Összességében egy nagyon jól sikerült fantasy-mese, amit a felnőttek is kiélveznek.

 
philboy   2016. 01. 14.

Az alkotók az eredeti Oz-tól igencsak elrugaszkodtak, ami viszont egyáltalán nics a sorozat kárára. Nem csak egy koppintást láthatunk, hanem egy technikailag és történetileg is felturbózott fantasyt, ami izgalmas. A szereplők kiválasztása nagyon jól sikerült, Zooey D. végre kibontakozhatott, de McDonough is meglepően jó benne.


 
Sziszi   2015. 02. 22.

Modern és sötét variációja az Oz, a csodák csodájának. Mondhatni, ez inkább a felnőtteknekk való, punkosabb verzió. Engem meggyőzött. Gyerekkoromban imádtam Dorothy történetét, ezzel kapcsolatban is hasonló érzéseim vannak.

Neal McDonough
Alan Cumming
Zooey Deschanel
Zooey Deschanel
Alan Cumming
Zooey Deschanel
Neal McDonough
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.