Titanic

Titanic

2020.11.12 Félix

Nekem nem tetszenek az ilyen fajta filmek, de ez bejött. Dramatika romantikával keverve. Leonardo DiCaprio és Kate Winslett olyan jó páros. A kedvenc filmem DiCapriótól. Rose (Kate Winslett) pedig olyan szép öregen. Dicaprio művészként nagyon jót ala... Több

2015.10.29 fcbnandi

Férfi létemre nagyon imádom ezt a filmet. James Cameron legjobb filmje szerintem. Teljesen beleéltem magam a filmbe, amikor megnéztem. Ha egy szót kellene mondanom a filmre, azt mondanám, hogy: SZÉP

2016.08.10 tvmérnök

A filmtörténelem szerintem is egyik legmeghatározóbb filmje. Nekem személy szerint nagyon tetszett és tetszik még most is. Szépen felépített történet, ( nem nyálas -romantikus) . Zseniális a színészi játék,gyönyörűek a kozstümök és díszlet.

2015.07.11 moony5972

A karakterek, a történetvezetés, a zene minden nagyon együtt van! A helyszín, a látvány, a zene, és a színészek előadása mind csak emelik eme remek filmet. Bátor szívvel ajánlom!

2024.01.28 SzimikeésBéci

Ez a film egyszerűen megunhatatlan. Olyan szinten a képernyő elé szegezi az embert mind a színészi játék, mind a történet, hogy órák múlva is ez jár csak az ember fejében.

2016.01.15 Mithrel

Őszinte leszek: nem rajongok a romantikus filmekért. És mégis, ez az alkotás megfogott. Előítéletesen úgy álltam hozzá, hogy ez nekem úgyse fog tetszeni, de alap, úgyhogy rászánom ezt a kis időt az életemből. Milye jó, hogy megtettem! Teljesen leköt... Több

2016.12.13 fazekasanett92

Szép és romantikus film igazi klasszikus méltán lett világsiker. Nagyon hitelesek és jók a karakterek. Minden jelenet leköti a néző figyelmét , nagyon hiteles és magával ragadó film , szép a befejezés gyönyörűek a jelenetek.

2015.06.30 Prücsök

Ez a film örök kedvenc marad! Akárhányszor nézem mindig magával tud rántani! Nagyon szép és drámai szerelemes történet, kiváló, hiteles alakítást nyújtó színészekkel!

2015.04.25 adibandii

Órákat tudnék regélni erről a filmről.A legmeghatób,legromantikusabb film amit valaha láttam.Rose és Jack szerelmét semmihez nem tudom hasonlitani.Kate WInslet és Leonardo DiCaprió tökéletesen játszották a szerepüket,James Cameront pedig örökké áldani fogom,amiért megirta és megrendezte a filmet.

2015.02.25 kovi23

Az egyik legszebb romantikus film. Legjobb példa a szerelemre, hogy nem számít a társadalmi helyzet, ha 2 ember szereti egymást, akkor mindent megtesznek, azért hogy együtt lehessenek.

2016.11.29 Ercsi

A legtöbb ember pozitívan nyilatkozik a filmmel kapcsolatban, kevesen vannak, akik szerint nem a filmtörténet egyik legjobb alkotása Cameron Titanic-ja. Nekem az egyik kedvencem.

2017.02.17 Acropolis

Nagyon nyálas film. A témához egyáltalán nem illik ez a stílus, sem pedig a szereplő színészek stílusa. Kifejezetten nem tetszett a film, nem ezt vártam.

2015.03.29 FarZoo

Ez a film nem azt hozta ki belőlem, hogy együtt érzek, beleélem magam ebbe a szörnyű tragédiába, és nagy szerelembe, hanem hogy egy túl csöpögős, nyálas, rosszul sikerült film, amiben a szereplők karaktere egyáltalán nem passzol ahhoz, amit elő akarnak adni. Szerintem nagyon rosszul sikerült film.

2019.01.12 tooker

Annak idején nagyon nagy sláger volt a film, de nekem valahogy sosem jött be a film, mert nem éreztem elég hitelesnek, illetve túlságosan elrugaszkodik a valóságtól.