Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Filmkritika: Toni Erdmann (2016)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Cannes-ban idén szenzációként ünnepelte a sajtó, aztán a zsűri figyelemre se méltatta a Toni Erdmannt. Nagy mozi, de nem adja könnyen magát. több»
 
Lássuk be: így is lehet élni, és az élet túl rövid ahhoz, hogy a múlton rágódva, vagy mások bábjaként rángatva elpazaroljuk az értékes időnket. Ilyen európai filmes ÉLMÉNYEKRE lenne szükség. 9/10 több»
 
A munkahelyen az előre lépésért, de inkább a túlélésért küzdő középkorú gyermek és a ráérős nyugdíjas szülő problémás viszonyrendszere kimeríthetetlen téma. 95/100 több»
 
Egy farsangi műfogsor, egy vicces paróka meg egy hatalmas bolgár szelleműző jelmez – nem éppen egy nyugdíjas apa tipikus kellékei. A szerepekhez kötődő attitűdök átértelmezéséről szól a fesztivál első igazi szenzációja, a legtöbben pedig egy német rendezőnő nevét tanulgatják. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
A Toni Erdmann a 2016-os év Victoriája: egy hosszú német film, amit a kritikusok agyondicsérnek, de amúgy kevesen fognak megnézni – persze ne legyen igazam. És az az igazság, hogy joggal dicsérik a művet, mert van miért. 8/10 több»