Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Vélemények: Toni Erdmann (2016)

 
De Matt   2022. 01. 25.

legújabb vélemény

0
Elgondolkodtató

Jó film, kitűnő alakításokkal fűszerezve. Komoly mondanivalója van, de azért hagyott bennem hiányérzetet is. Túl hosszúra sikeredett, és volt benne egy-két erőltetett poén, ami nem feltétlenül vált javára. A szakmai kiteljesedésért, az Európában ma annyit hangoztatott önmegvalósításért gyakran magas árat kell fizetni, és jó, ha az ember már az elején megérti, hogy jobb, ha mérlegre teszi a szakmai élet és a magánélet örömeit. Ha elszigetelődünk, az nem csak a társadalom hibája, hanem inkább a sajátunk!

 
Berto49   2017. 06. 28.

1

Többnyire nem értek egyet az agyondicsért filmek kritikáival. Lehet, hogy velem van a baj, de nem törődöm vele. Már a film első perceinél is azon gondolkoztam, hogy „na jó, ennyi volt”, ahogy a postás áll az ajtó előtt, aztán végre megjelenik a vén t... több»


 
Deku   2017. 10. 16.

0

Nagyon nem bírom a német filmeket és épp ezért volt olyan elképesztő, hogy mégis bejött. Elképesztő, hogy mennyire nagyon a toppon működött ez a film. Minden téren nagyon remekül teljesített elvártakat hozza és szórakoztató nagyon kellemesen. Nagyon megérte. Ajánlom.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 16.

0

Majdnem kitéptem a hajam mire a végére értem. Hülyeség. Ne nézd meg!!! NA jó komolyra fordítva a szót értem én hogy a magányt és az elszigetelődést meg kell filmesíteni mert megkeserítik az életet és a drámák ebből nyerik az erejüket de azt lehet ... több»

 
Dorkateo   2017. 08. 06.

0

Hahó, a vágó szabadságra ment? Benn felejtette legalább a film felét. Feleslegesen.

 
lauralaura   2019. 01. 28.

0

Talán az egyik legfurább film, amit valaha láttam és hossza ellenére meglehetősen szórakoztató volt!!

 
Ercsi   2016. 11. 29.

0

Erős dramedy, amit érdemes megnézni. A film színészei egytől egyik tehetségesek, még a legkisebb mellékszereplők ereiben is igazi színészi vér csörgedezik. Számomraegy nagyon pozitív csalódás volt ez a film.

 
TPetty   2016. 10. 03.

0

Jó film volt, de szerintem egy kicsit túl hosszú már. Lassan építkezik a film, és tele van jó poénokkal, de voltak benne felesleges, unalmas részek is. 20-30 percet le lehetett volna faragni belőle szerintem, és akkor az egész feszesebb lenne.

 
Sztyúi   2016. 10. 09.

0

A film lassan kezdődik, de nagyonis érdemes volt kivárni a végét. Habár a 162 perces játékidő hosszúnak tűnhet, főleg egy vígjátékhoz, de ez nem pusztán csak egy komédia, hanem egy rendkívül komplex tragédia is fontos mondanivalóval.

 
Dann007   2016. 10. 02.

0

Még egy vicces német film! Nocsak, lehet, hogy félreimertük a germánokat :) A főszerepekben iváló alakítást láthatunk. A film mondanivalója nagyonis aktuális a globalizálódott modern világunkban. Érdemes megnézni, emrt nem csak szórakoztató, de fontos üzenetet is hordoz.