Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Túl mindenen
 
Attila G. Nézhetetlen  2019. 06. 21.

legújabb vélemény

Őszintén szólva szerintem ez a film borzalmas. Nincs benne egy értelmes megmozdulás, dialógus sem. Egy rossz kotyvalék, nyűglődés az egész. A műfajának körülbelül a legalja. Körülbelül olyan eljárással készülhetett, mint a kőleves a mesében. A különbség csak annyi, hogy míg a kőleves ízletes lett, nekem legalábbis ez a film "megfeküdte a gyomrom". Majdnem azt írtam, hogy hatalmas csalódás volt, de eleve nem voltak nagy elvárásaim a filmet illetően. Egyetlen okból mentem el annak idején megnézni - mert nyertem 2 belépőt a premier előtti vetítésére, egy olyan moziba, amit szerettem; bár az egyik tőlünk legtávolabbi budapesti mozi. Azt kell, hogy mondjam, hogy időpocsékolás volt elmenni a filmre. Vin Dieselnek ez volt körülbelül a harmadik filmje, amit láttam. Az első kettő szinte jó volt, de ez a film jó időre elvette a kedvem a filmjeitől.

 
Guszti   2016. 06. 03.

Többet vártam tőle, de nézhető. Nem is tudom, mi volt vele a legnagyobb problémám. Talán az, hogy olyan kiszámítható. Mintha lenne egy univerzális forgatókönyv az akciófilmekre, minden lehetséges klisé megjelent benne.


 
Sniper   2015. 07. 27.

Meglepődve tapasztaltam más oldalakon, hogy elég rossz értékelést kapott ez a film. Kétszer is láttam, igaz, kb. 2 év különbséggel, de nekem tetszett. A történetet a bosszúra építették, a főszereplő hajthatatlansága és keménysége miatt lettek jók az akció jelenetek.

A film összbevétele 44 350 926 dollár volt (imdb.com).

 

Ebben a filmben mindössze 52 haláleset volt.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.