73% 70 szavazat
Utcai igazság

Utcai igazság

Second In Command
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sam Keenant, a haditengerészet elit alakulatának egykori tagját arra képezték ki, hogy bárhol meg tudja védeni az USA érdekeit. De azon a napon, amikor új állomáshelyére érkezik egy forrongó kelet-európai országban, véres és zűrzavaros események kellõs közepén találja magát: felfegyverzett lázadók feldúlták a fõvárost, megölték az ENSZ-nagykövetet, és azzal fenyegetõznek, hogy megdöntik az új elnök hatalmát és a törékeny demokráciát. Keenan gyorsan biztosítja az Egyesült Államok nagykövetségét, és menedéket ad az elnöknek. Mivel azonban az amerikai erõk segítsége csak órák múlva érkezik, az erõszakos felkelõk pedig kezdik bekeríteni az épületet, Keeannak el kell fojtania valahogy a lázadást, mielõtt porig égne a követség.

Rendező: Simon Fellows
Ország: Egyesült Királyság, Románia
Premier (HU): 2006.05.30.
 
2018.03.15 Terminátor6

legújabb vélemény

Van Damme filmjeit tekintve nem egy rossz darab. Ugyan hülyeség a sztori, és eléggé félrement a casting is, viszont van egy pozitívuma is: nem unalmas, nem vontatott, hanem elejétől a végéig akció dús. Van Damme hozza a megszokottat, és érdekes mód i... Több

0
 
2017.05.02 mamiéstöti2

Jean-Claude Van Damme-tól megszokott stílusú film, tele akcióval és az izmok sem maradnak az egyenruha alatt elrejtve. Minden JCVD rajongónak ajánlom.

0