72% 134 szavazat
Üzenet a palackban

Üzenet a palackban

Message in a Bottle
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A válásán kesergő Theresa (Robin Wright Penn) életét két dolog tölti ki: a kisfia, Jason és a munkája a Chicago Tribune riportereként. Egy magányos tengerparti sétája során talál egy palackot, benne megindító, szenvedélyes hangú üzenettel. A levél költőisége és fájdalma szíven üti Theresát, és szinte beleszeret a férfiba, akit sosem látott. Aztán, ahogy jó riporterhez illik, nyomozni kezd a különös írás szerzője után. Hamarosan kiderül, hogy hasonlóan sebzett emberrel hozta össze a sors. De Garret Blake (Kevin Costner) még Theresánál is eltökéltebb a fogadalmában, miszerint többé nem lesz szerelmes.

Forgatókönyvíró: Gerald Di Pego
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1999.06.03.
Kevin Costner
 
2021.12.28 Klauka89

legújabb vélemény

Közepesnek mondanám a filmet, nagyjából fenntartja az érdeklődést. Az elején még izgalmas volt, hogy mi fog történni, ha Theresa megtalálja az üzenet íróját, és míg Kevin Costner valóban jól áll a szerepnek - Szakácsi Sándor szinkronjával szerintem e... Több

2
 
2019.10.03 Lora

A könyvet nem olvastam ugyan, de a film a maga műfajában megállja a helyét. Kevin Costnernek elképesztően jól állnak ezek a kimért, zárkózott, nem túl beszédes karakterek. A női főszereplőtől azonban egyáltalán nem voltam elájulva. Nem ismerem Robin ... Több

1
 
2017.02.21 OrSi

Egészen jó hangulatot volt képes kiváltani, amit én a romantikus komédiáknál ritkán fedezek fel. Nagyszerűen sikerülhet rendezni a gondolatokat, ha épp szerelmes érzelmi viharok idejét éljük.

1
 
2016.03.22 Buffy

Először úgy fest, mint egy sima romantikus komédia, de azzal a különös befejezéssel egy drámába fordul át. Paul Newman absyolút kedvencem volt végig...minél idősebb korában szerepelt, annál jobb volt filmjeiben.

0

A film összbevétele 118 880 016 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Ez az első Nicholas Sparks regény filmadaptációja.Szerző: rbernadett

#2
 

A film Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készült.Szerző: rbernadett

#3