Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
alexxx   2018. 04. 07.

Őszintén szólva kicsit lufinak érzem ezt a filmet. Az biztos, hogy a használt filmnyelvi eszközök hatásosak, a színészek nagyszerű alakítást hoznak, de ha kicsit megpróbálok elrugaszkodni attól az atmoszférától, amit a film minden erejével sugallni akar, nem marad más érdekes pontja a Téli fivéreknek, mint Emil karakterfejlődése/változása. Azt mondanám, a Téli fivérek egy kellemes átverés, amit 3 csillagra tudok értékelni.

 
vertigo   2018. 04. 10.

Nekem egy kissé a történet vontatott volt, és bár mondanám, hogy a képi világa mindenért kárpótolt, mégsem tudom. Szép a film, jól néz ki, de szerintem ez nem lehet kibúvó. Egy kicsit csalódtam benne, de azért érdemes egyszer megnézni.


 
Roman   2018. 04. 08.

Piszkosul erős film lett a Téli fivérek, kiváló rendezés, nagyszerű szereposztás, nem csoda, hogy annyi díjat zsebelt be a fesztiválokon. A súlyos mondanivaló rátelepszik a nézőre, rám nagy hatással volt még órákkal később is. Az európai filmek kedvelőinek kötelező program!

 
Tchiva   2018. 04. 06.

Engem teljesen letaglózott az atmoszférájával, annyira átütő, hogy még órák múltán is a hatása alatt voltam. Nem mondanám, hogy brutális vagy nyomasztó lenne, de azért készüljetek fel, hogy a film nagyon mélyen a lelketekbe hatol. Nem is kell se kóla se popcorn hozzá. Imádtam és tuti, hogy még párszor meg fogom nézni.

 
A Téli fivérek hol rögrealista, hol szürreális bolyongás a fehér sivatagban: a mészkő porával és a hóval beterített, isten háta mögötti vidéken. Balladai történet, balladába illő végkifejlettel, dán módra, némi ká európai bizsergéssel. több»
 
A szélsőséges minőségekben gazdag, igazán skandináv hangulatú, nonkonformista alkotás szépen halad úgy, hogy közben egyensúly érzetet kelt. Egyedi élmény. Azt hiszem újra nézem. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.