Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Vélemények: Visszafordíthatatlan (2002)

 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0
SZ*R

Borzalmas nehogy meg nézze valaki. Egyszerűen sz*)r.

 
Borsossy Nézhetetlen  2018. 05. 31.

3

Sajnálom, ennél a filmnél képtelen vagyok objektívan értékelni. Filmtechnikailag talán rendben van. Talán ütős, hogy részben visszafelé zajlanak az események. Vagy épp a kamerakezelés, és a zene is rendben van. Talán. Ugyanakkor egy ilyen film megtek... több»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 02. 06.

0
Formabontó polgárpukkasztás

Gaspar Noé híresen hírhedt filmjét, a Visszafordíthatatlant a filmtörténet egyik legerőszakosabb alkotásaiközött tartják számon. Ennek tudatában ültem neki, amelyre helyenként valóban ráaggathatjuk, hogy erőszakos, de sokkal inkább megterhelő. Ezt az... teljes kritika»

 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

0

Zseniális film, ami többször nézős lehetne, ha nem lenne annyira felkavaró. Biztos, hogy sokáig kísérti még a nézőjét, engem legalábbis "követett" egy jó darabig. Remek darab, de csak erősebb idegzetűeknek ajánlom.

 
D. Wolfe   2016. 04. 25.

0

Nagyon-Nagyon-Nagyon erős gyomor kell hozzá, de kétségtelenül mestermű. A színészek egyenesen lélegzetelállító alakítást nyújtanak, az egész hangulatot körbelengi egyfajta szűnni nem akaró lüktetés, ami egyre fokozódik - ebben az esetben ez fordítva ... több»

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

Nagyon szerettem volna már régen megnézni, örülök, hogy rászántam magam, igazán egyedi alkotás. Bár vannak benne olyan részek, amikre nem szívesen gondolok vissza, bár bírom az erőszak ábrázolását, de ez "betett" azért kicsit.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 21.

0

Ha valaki csak véletlenűl kapcsolná be akkor is tudná a kamera mozgásokról, hogy ez bizony egy Gaspar Noé film. Nagyon Nehezen emészthető már maga a történet, de a képi világ sem egyszerű. Amikor a zajos kameraforgatós jelenetek vannak akkkor kicsit ... több»

 
Moria99   2015. 08. 21.

0

Hihetetlenül jó film. Szórakoztató és izgalmas. A szereplőgárda nagyszerű, kiváló színészekkel. A történet egyszerű, de leköti az embert. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom, mindenképp meg kell néznie.

 
hemish Nézhetetlen  2018. 06. 13.

0

Ez a film kimeríti az öncélúság és a gusztustalanság fogalmát. A rendező konkrétan egy szadista és az ilyen filmektől élvez el. Pokoli. Aki szerint ez a film zseniális az kezeltesse magát egy szakemberrel, de jobb ha önként a pszichiátriára fekszik be, mert tuti hogy nem normális.

 
JollyDzsé   2016. 06. 08.

0

Megrázó, de mindenképpen elgondolkodtató film. Érdekes volt a történetvezetés (a visszafelé játszás, nem sok filmben láttam eddig, talán csak a Mementóban és nem hittem, hogy jól meg lehet csinálni máshol is, de itt működött), és persze megrázó és na... több»

 
mártilány   2015. 06. 28.

0

Ütős film, nyers, de az erőszak nem öncélú benne. Nagyon eredetien és hatásosan mutatja be az egész témát, ha az ember ráhangolódik, teljesen be tudja szippantani. Ehhez a színészek nagyon magával ragadó játéka is hozzá tartozik szerintem.