Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
93%

Vízipók-csodapók - a film

Vízipók-csodapók - a film
Filmadatlap
 
4
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
end26   2020. 09. 04.

legújabb vélemény

1
Értékmentés így???

Szörnyű a digitalizálás minősége. Egyáltalán nem érdemelték meg ezek a gyönyörű rajzok ezt a csapnivaló munkát, ráadásul 2019-ben!!! Nincs hozzáértő digitális retusálás Kecskeméten? Így hozzáfogni kár volt. Üzenem József Attila szavaival az újonnan szerkesztő "alkotóknak": "Dolgozni, pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes." (Egyébként aranyos rajzfilm, de csak nagyon kicsiknek, és a kiadás minőségi problémáit ők már 3 éves kor alatt is észreveszik. Egy tartalmilag, a rajzok művészi értékét tekintve magasan és világszinten versenyképes, (és alapból szerintem hosszabb távon is eladható lenne..!) filmes munkát, így lehet piaci szempontból versenyképtelenné degradálni. - Külön "köszönet" érte a gyerekeink nevében!!! )

 
dosty   2019. 04. 19.

0

Hm, kellemesen csalódtam, annak ellenére, hogy kicsit szkeptikus voltam, vajon ma is tud működni az alkotás. Szerintem sokakban tud majd kellemes emlékeket ébreszteni, és mindenképpen egy jó ötletnek tartom, hogy a mai generáció is megismerkedhessen Vízipókkal és Keresztes barátjával. :)


 
airbus   2019. 04. 18.

0

Emlékszem, hogy mindig is nagyon imádtam a mesét, és bár már felnőtt ember vagyok, még mindig hatalmas nosztalgiával emlékszek vissza rá. A mese mégiscsak klasszikus, és egy olyan darab, amit szerintem egyszerűen minden generációnak látnia kell. A ra... több»

Galéria (12)

Videók (2)