Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
82
Szereplők
43
Vélemények
299
Képek
23
Videók

Érdekességek: Westworld (2016)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

A készítők már az elején arról beszélték, hogy Clint Eastwoodot ábrázolja a Fekete ember (Ed Harris).

(Thibo84)
 

Az első szezon óriási siker volt; a HBO szerint ez epizódonként átlagosan 11,7 millió nézőt jelentett több platformon.

(Thibo84)
 

Jonathan Nolan kedvenc vadnyugati filmje, a Volt egyszer egy vadnyugat (1968) tanyája után Sweetwaternek nevezte el a várost.

(Thibo84)
 

A hatodik epizód forgatása után a munkálatokkal két hónapra leálltak. A HBO szerint erre azért került sor, hogy a kreatív csapatnak több ideje legyen az első évad utolsó epizódjainak előkészítésére.

(Thibo84)
 

Az első modern dal, amelyet a zongorán játsszának, a Soundgarden "Black Hole Sun".

(Thibo84)
 

A műsorvezetők, Jonathan Nolan és Lisa Joy a Szárnyas fejvadász (1982) érzését akarták kelteni, ezért sokkal sötétebbé és elgondolkodtatóbbá tették a sorozatot, mint a Westworld (1973) film volt.

(Thibo84)
 

Az író, producer és rendező, Jonathan Nolan gondolata volt a modern zeneszámok felhasználása, amelyeket zongorán játszanak a Mariposa szalonban és a Hotelben. Nolan és a zeneszerző, Ramin Djawadi elmagyarázta, hogy emlékeztetniük kell az embereket arra, hogy egy megrendezett parkban vannak és, hogy minden írva van. A dalokat Nolan választotta.

(Thibo84)
 

Ben Barnes (Logan) eltörte a lábát, mielőtt megérkezett a forgatás első napjára. Félve attól, hogy elveszíti a munkáját, nem mondta el senkinek.

(Thibo84)
 

A második évad előzetesében szereplő bikák nem szerepelnek majd a sorozatban. Csak az előzetes kedvéért forgatták le ezt a részt.

(XETH)
 

A legjobb drámasorozatok mezőnyében 18 Emmyjelölést kapott.

(GedyPapa)