Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Te nem vagy te (2014)

You're Not You
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Jason Ritter
Hilary Swank
Josh Duhamel
Emmy Rossum
Hilary Swank
Hilary Swank
Emmy Rossum
Hilary Swank
Emmy Rossum
Jason Ritter
Emmy Rossum

Videók (1)

 
Gauss   2021. 09. 21.

legújabb vélemény

0

Ha a történetet vesszük, nem egy nagy durranás, hiszen hasonlót már láttunk. Viszont szerintem ez egy különlegesen jól megrendezett dráma, kemény film. Hilary Swank itt is brillírozik (szokásához híven) Emmy Rossummal együtt. Ez egy zongoraművésznő s... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Annyira nem érintett meg mint kellett volna. A története nem túl egyedi, Hilary Swank alakítása középszerű. Egyszer meg lehet nézni, de kell hozzá egy hangulat.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Nem voltam felkészülve, hogy ez a film ennyire oda csap a lecsóba. Kiváló darab lett nem vitás. Számomra ez a film igazán pörgős és eseménydús volt. Amint belelép, az ember ebbe a világba magával ragadja és nem ereszti a film végéig.

 
Berto49   2017. 09. 05.

0

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) nem gyógyítható, végzetes betegség. Az orvostudomány és társtudományok célja az elviselhető, emberhez méltó életminőség és gondoskodás biztosítása. Erről a betegségről szól ez a film, amelyik az „Életrevalók” nő... több»

 
Ragemarci   2016. 03. 12.

0

Ez a gazdag beteg-suttyó ápoló aki megmutatja neki mi a tuti néhol erőltetett, de ennél a filmnél benyaltam. Nekem laza volt és giccsmentes.

 
dandelion1983   2021. 05. 24.

0

Nagyon jó film, mélyen megérintett. Valahol minden szereplő elveszett volt a történetben, és ha nem is egyformán, de a végére mindenki hazatalál. Hilary Swank és Emmy Rossum is tökéletesek voltak a szerepükben. Nem tudnék belekötni a filmbe, és nem is szeretnék. Hatott rám, megríkatott.

 
Moria99   2015. 08. 21.

0

Odáig voltam ettől a filmtől. Minden karakter megkapta a maga erős stílusát. Szerintem szépen elindult és felvezette a karaktereket. Nekem üdítő volt ez a koncepció és bármikor újra nézném.