Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 10.

Annyira nem érintett meg mint kellett volna. A története nem túl egyedi, Hilary Swank alakítása középszerű. Egyszer meg lehet nézni, de kell hozzá egy hangulat.

 
Deku   2017. 12. 23.

Nem voltam felkészülve, hogy ez a film ennyire oda csap a lecsóba. Kiváló darab lett nem vitás. Számomra ez a film igazán pörgős és eseménydús volt. Amint belelép, az ember ebbe a világba magával ragadja és nem ereszti a film végéig.


 
Berto49   2017. 09. 05.

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) nem gyógyítható, végzetes betegség. Az orvostudomány és társtudományok célja az elviselhető, emberhez méltó életminőség és gondoskodás biztosítása. Erről a betegségről szól ez a film, amelyik az „Életrevalók” női párja. Nem hiába szeretem Hilary Swanket, mert ebben is nagyszerű, ő Kate a híres zongorista, aki ebben a végzetes kórban szenved. Bec, az énekesnek készülő lány az elején rettenetesen ellenszenves, de a végére ő az, aki teljes mértékben azonosul ápoltjával, nem engedi géphez láncolva, némaságra ítélve meghalni, hanem a karjai között fullad meg a szerencsétlen. Bec alakítója Emmy Rossum (eddig nem figyeltem fel rá a kisebb szerepekben, pedig nagyon tehetséges és szép is) szintén remek, a végén majdnem szerethető alakká vált, ahogy Omar Sy is rokonszeves lett. Újra azért nem nézném meg, mert elég nyomasztó és a tematika túlságosan elkoptatott.

 
Ragemarci   2016. 03. 12.

Ez a gazdag beteg-suttyó ápoló aki megmutatja neki mi a tuti néhol erőltetett, de ennél a filmnél benyaltam. Nekem laza volt és giccsmentes.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Odáig voltam ettől a filmtől. Minden karakter megkapta a maga erős stílusát. Szerintem szépen elindult és felvezette a karaktereket. Nekem üdítő volt ez a koncepció és bármikor újra nézném.

Jason Ritter
Hilary Swank
Josh Duhamel
Emmy Rossum
Hilary Swank
Hilary Swank
Emmy Rossum
Hilary Swank
Emmy Rossum
Jason Ritter
Emmy Rossum
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.