Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Zongoralecke
 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

legújabb vélemény

Először furcsának találtam a filmet, aztán fokozatosan kezdte felkelteni a figyelmemet. A zongora játék kellemes hangulatot teremt és ezért elég furcsa kavalkádot kapunk. Sajátos a film az hét szentség. Szerintem egyszer megnézhető, sőt akár többször is.

 
rbernadett   2015. 09. 08.

Ebben a filmben ismertem meg az akkor még 12 éves Anna Paquint. Nagyon maradandó alakítást nyújtott, ahogy Holly Hunter és Harvey Keitel is. Egy jelenet nagyon az emlékezetembe égett, ha valaki látta, pontosan tudja melyik az. Megrázó és felkavaró film.


 
Queenakasha   2018. 03. 24.

Ebben a filmben az a legdurvább ahogy a főszereplő nő játszik anélkül hogy egy szót is szólna. Félelmetes! Emellett is nagyon szép film és elgondolkodtató, csodálatos zenével.

 
bahhama   2017. 04. 15.

Nagyon szerettem, felkavaró, mély film. Keveset beszélnek, mégis rengeteget kifejeznek a belső érzelmekről. Sajátos hangulata van, néha nyers, de mindvégig művészi.

Holly Hunter

A film összbevétele 40 158 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Steven Schneider által szerkesztett "1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz" című könyvben szerepel ez a film.

(dailyfilmsan)
 

Anna Paquint ötezer másik lány közül választották ki Flora szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Anna Paquin első filmes szerepe.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.