Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10261

dokumentum

A Dél-Amerika 5 nagyvadja című sorozat öt expedícióra invitál meg bennünket, mely során Amerika öt kevésbé ismert nagyvadjával ismerteti meg a nézőt. Megleshetjük egyebek mellett a... több»

#10262

dokumentum

A világ hídjai című lebilincselő sorozat a világ legszebb és legimpozánsabb hídremekeit vonultatja fel. Megszólalnak a mérnökök és tervezők is, s érthetően magyarázzák el,... több»

#10263

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Miután Kazuma Satou-t utoléri a sorsa, egy igen érdekes módon elhalálozik hazafelé, miután megvette kedvenc játékát, egy Aqua nevű istennő két lehetőséget kínál fel neki:... több»

Nekem nagyon tetszik. Legjobb animék között tartom számon. Sok jó poén van benne. Az OVA-k is jók. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a vicces animéket.
#10264

dokumentum

A Népcsoportok végveszélyben című sorozat olyan eddig elzárt népcsoportokat mutat be, akik csak most léptek a modernitás és a globalitás útjára. Miként sikerül megőrizniük... több»

#10265

NA Motorshow  (2011)

A Motorshow című televíziós sorozat a motorozás szerelmeseinek nyújt hasznos ismereteket a járműt illetően és emellett lebilincselő tájak felfedezésére invitál két keréken.

Szereplők: Urs Althaus

#10266

dokumentum

A Drágakövek nyomában című ismeretterjesztő sorozat a világ egyes térségeinek drágakő lelőhelyeivel foglalkozik. Megtudhatjuk, hol, milyen körülmények között termelik ki, s hogyan... több»

#10267

dokumentum

A Vadonbéli szafarik című sorozat esőerdőktől a füves síkságokon és a sivatagokon át a Himalája magaslatait bejárva viszi el a kedves nézőt a világ legkülönösebb helyeire, hogy... több»

#10268

vígjáték

A Séfek csatája című vígjátéksorozatban a Perrone család Dél-Olaszországból Milánóba költözik és éttermet nyit a belvárosban. Házias jellegű ételeikkel és jó kedvükkel... több»

#10269

A Kubai króm című sorozat három autószerelő szakember munkájának jár utána. Fernando minden megtakarított pénzén igyekszik gatyába rázni egy 1958-as Chevy Bel-Air-t. A taxis... több»

Autókereskedők úton
#10270

Az Autókereskedők úton című sorozatban Mike Brewer és Edd China az internet és a hirdetések között vadászva kutatják fel azokat a személyeket, akik szeretnének megszabadulni... több»

#10271

családi | dráma

A Vadállatok, vad életek című sorozat minden téren és minden élethelyzetben szeretné lencsevégre kapni. Így megfigyelhetjük a vadon élő állatokat vadászat, párzás,... több»

#10272

A Texasi nagyhalak című sorozatból a Guindon család vállalkozásán keresztül ismerhetjük meg a halászok kemény életét. A família évek óta foglalkozik hal és tengeri herkentyűk... több»

#10273

dokumentum

A Roncsmentők című sorozat tengeri járművek kiemelésével, helyreállításával foglalkozik. Modern technikai fejlesztések és bravúros eszközök segítségével gazi csoda születik meg... több»

#10274

71 Loopolva  (2015)

animáció | fantasy | vígjáték

A Loopolva című animációs sorozatban Luc és Theo egy időhurok révén hétről hétre ugyanarra a hétfőre ébred. A fiúk idővel megtanulják kezelni a helyzetet és vidáman megélni a... több»

#10275

dokumentum

Az Ezt éld túl, haver! című sorozatban hat férfi megpróbáltatásait nézhetjük végig. Az első epizódban John Hudson, a brit légierő katonáját bekötött szemmel kiteszik Alaszka... több»

Éltető molekula: az oxigén
#10276

dokumentum

Az Éltető molekula: az oxigén című ismeretterjesztő sorozat középpontjában a minden élő organizmus legfontosabb összetevője, az oxigén áll. Kiváló technikai trükkökkel... több»

#10277

dokumentum

A Brutális történelem című sorozat a történelem egyes korszakaiban használt kínzóeszközöknek és különös szerkezeteknek bemutatására vállalkozik. Így megtudhatjuk, hogyan... több»

#10278

TV-ben (RTL Gold, csütörtök 01:33)

A tévéműsorban Sebestyén Balázs meghívott vendégei hétköznapi emberek, akik élő adásban vallanak az életüket éppen most ért sorsfordító eseményről. Láthatunk itt szerelmi... több»

#10279

dokumentum

A tudatalatti varázslatos világa című sorozat az emberi gondolkodás azon szegmensét kutatja, melyet mi csak tudatalattiként ismerünk. Tudósok megállapították, hogy a leghétköznapibb... több»

Szenzációs. És nem "konyhatudósok" adják elő, hanem Yale, Princeton és más egyetemek agykutatói, kisérletekkel, stb., fantasztikusan jó. Akit érdekel az emberi agy működése, annak kötelező.
#10280

dokumentum

A francia tengerpart madártávlatból című sorozatból megismerhetjük Franciaország egyes régióit, azok kultúráját, sokszínűségét - elsősorban az ország tengerparti térségét.... több»