Értékelések (86)

Kiváló dokumentumfilm mindazoknak, akik szeretnék jobban megismerni a mester munkásságát. Én egyszerűen imádtam!... több»
2023. 10. 05.
Határozottan gyengült az évadok során, de még mindig humoros, jók az akciók és szórakoztató. A főszereplő továbbra is jól adja a karaktert és még mindig megvannak a fejva... több»

NA Jawan  (2023)

2023. 06. 13.
Ez a film irtóra tele van feszültséggel, nem győztem kapkodni fejem. Szerintem érdemes rákattanni!... több»
Az alakítások fertelmesek voltak, nem tudom, miért divat mostanában olyan színészeket mutogatni, akikből hiányzík az a bizonyos dolog, hogy színészkedés. A történet is eg... több»
2022. 08. 03.
Szegény Bruce Willis, hogy ezek lesznek az utolsó filmes emlékeink róla. Persze utólag értem, hogy miért vállalt be ennyi és ilyen filmet, de sajnos ez nem teszi nézhetőb... több»
1
2021. 09. 18.
Nem tudom megmondani, mi is volt a gondom lényegében ezzel a filmmel, szerintem egy kicsit túl lett spilázva, de ne legyen igazam. Mindenképpen érdemes beülni rá, de szer... több»
Fuh, gyerekek a harmadik részére nagyon bedurvul az egész. Nem mintha az első két felvonás ne lett volna ütős. Eszméletlen lezárás.... több»
2021. 06. 17.
Teljes magabiztossággal állíthatom, hogy a folytatás teljesen méltó az első részhez viszonyítva. Nagyon komplex már önmagában is, és nagyon jól ki is egészíti az első rés... több»
2020. 11. 26.
Közepesen idegesítő gyerekmese folyamatosan nyávogó állatkákkal. A szülőnek inkább a másik szobában ilyenkor a helye. ... több»

38 Lejtmenet  (2020)

2020. 03. 28.
Will Ferelltől én bármilyen filmet szívesen megnézek, de a lejtmenet sajnos minden előzetes elvárásomat alulmúlta. Amolyan középszerű sztori, ami nem igazán tud mondani s... több»
2019. 12. 23.
Nagyon szeretem az animációs filmeket, és a filmipar azért sokszor elkényezteti a felnőtteket is az elsősorban gyerekeknek szánt alkotásokkal - ez viszont rettenetes, leg... több»
Nagyon fontos témát boncolgat a film, és nagyszerű eszközöket választott hozzá. Érzelmes, mély és elgondolkodtató, belemászik a fejedbe, de jó értelemben. Nagyszerű volt!... több»

61 Slenderman  (2018)

2019. 07. 16.
Ez az a horrorfilm, amin inkább elalszol, és nem azért, mert annyira ijesztő lenne, hanem azért, mert semmilyen logikát nem követ a történet. ... több»

63 A mentős  (2020)

2019. 02. 17.
Semmi eredeti nincs benne, mintha minden apró részletet láttam volna már: baleset, az elme megbomlása, érthetetlen tettek - csak itt még nem is érdekelt, hogy miért törté... több»
Én abszolút elégedett voltam a filmmel, szerencsére nem csak egy újabb lenyúzott bőr volt, hanem valóban tovább tudta építeni a jól ismert varázslóvilágot, és ezt mindenk... több»

62 Sóhajok  (2018)

2018. 11. 08.
Ambiciózus film, azt meg kell hagyni, de az eredetihez képest nálam sajnos kudarcot vallott. Valahogy nem bír összeállni az egész, és sokszor inkább megmosolygtató, mint ... több»
2018. 08. 27.
Hát, nekem egy kissé csalódás volt ez a film. A történet például szerintem teljesen kiszámítható, a legtöbb kriminél az, persze ettől még vannak kiemelkedő darabok a műfa... több»
2018. 05. 24.
Ken Loach mindig is fenomenális volt, szerintem, de ebben a filmben valahogy lepergett róla ez a szerep, ettől persze a film még fantasztikus, így mindenkinek alapból csa... több»
2018. 04. 29.
Kicsit hasonlít az Áfter Life-hoz, csak itt a nő marad egyedül, és bár teljesen máshogy kezeli a gyászt, érdekes, hogy sok pontban hasonló megoldásra jut. ... több»
Ez egy nagyon igényes doku, pedig nem kifejezetten vagyok oda ezért a témáért, de még engem is nagyon le tudott bilincselni. Szerintem érdemes belevágni. Csakis ajánlani ... több»