Film tartalmak

Hugo (Ben Lewis) egy New York-i ügyvéd, aki hazalátogat Milwaukee-ba karácsonyra Madelynnel (Ellen Wong), a legjobb barátjával, hogy az ünnepeket a bá... több»
Kempton Bunton (Jim Broadbent), a 60 éves taxisofőr 1961-ben ellopja Goya, Wellington hercegének portréját a Londoni Nemzeti Galériából. Ez az első és... több»
A kritikailag elismert kasszasiker harmadik részében, "A majmok bolygója - Háború" c. filmben Caesar (Andy Serkis) és társai az halálos konfliktusba k... több»

79 Hallatlan  (2016)

Maya DiMeo (Minnie Driver) mindent megtesz férjéért (John Ross Bowie) és családjáért, legfőképpen hátrányos helyzetű fiáért (Mican Fowler). - Miközben... több»
Szívmelengető, őszinte és provokatív sorozat három testvérről és szüleikről. Életútjuk furcsa módon keresztezi egymást, néhányuknak például ugyanazon ... több»
A Morgan Freeman által készített és vezetett nagyszabású hatrészes sorozat annak jár utána, hogy az emberek a Föld egyes pontjain miként értelmezik Is... több»
Két jó barát egy életüket tartósan megváltoztató tragédia után úgy dönt, hogy összefog! Vállalkozásba kezdenek, és nyitnak egy "fine dining" éttermet ... több»
A “The Night Manager” az egykori brit katona, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) történetét meséli el. Pine-t beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr... több»