Film tartalmak

A manipulátor című drámában Laine Hanson szenátor asszony élete váratlan fordulatot vesz, amikor az elnök felajánlja neki az alelnöki pozíciót. Laine ... több»
A kincses sziget kalózai című kalandfilm főhőse a  rettegett kalóz, Morgan Adams, aki apja halála után átveszi a legénységet és a kalózhajót. Kezébe k... több»
A Tűzvirágokban Nishi felügyelő felesége haldoklik, legjobb barátja, Horibe pedig egy bevetésen megbénul. Mivel a férfi egy halott kollégája özvegyét ... több»
A Tegnap és ma című vígjátékban Savannah-ban találkozik négy barátnő, hogy felidézzék az 1970-es nyarat. A lányok ebben az évben ismerkedtek meg néhán... több»

52 Rabság  (2007)

A Captivity című horrorfilm Jennifer Tree-ről szól, aki szupermodellként befutott híresség, s akit egy jótékonysági bál idején elkábítanak és elraboln... több»
A Pedig olyan csendes ember volt... című romantikus vígjátékban a paranoiás Bob egyedül él, s az irodájában fegyvert tart, hogy akármikor lelőhesse fő... több»
Az igazság mindenkié című filmben a város legjobb ügyvédjének, Arthur Kirklandnek kell megküzdenie a szakma számos hátrányával és ősi ellenségével, a ... több»
A Perfect Mothers című filmben Lil és Roz a tengerparton élnek egymás mellett és már gyermekkoruk óta a legjobb barátok. Van két felnőtt fiúk, akik sz... több»

75 Sellők  (1990)

A Sellők című romantikus vígjátékban megismerhetjük Mrs. Flax-et az elvált asszonyt, aki már 18-szor költözött, mivel minden tönkrement szerelmi kapcs... több»
A Szentivánéji álom című filmben az apai szigor elől a környéki erdőbe menekülnek a szerelmesek szentiván éjjelén, ahol két férfi és két nő váratlan k... több»