Film tartalmak

A film Kanehara Hitomi regényének adaptációja. Lui egy fiatal lány, aki kapcsolatba kerül Amával, miután a fiú megismerteti a kígyónyelvvel. Összekölt... több»
1958 nyarán kabuki társulat érkezik egy kis japán tengerparti falujába. Komajuro, a színészek vezetője titokban mélyen kötődik a helyhez, mivel ott él... több»
Taeko hozzámegy Mokichihez, miután apja javasolta neki a közvetített házasságot, de az érzelem hiányzik a kapcsolatukból. Hiába a társas lét és a bizt... több»
Mohei és Osan tiltott szerelmének története. Mohei magas beosztásban dolgozik egy neves üzletben, Kiotóban. A tulaj felesége, Osan, kölcsönt kér tőle,... több»
Egy sor rendőrgyilkosságot elkövető bűnöző van szabad lábon, Ran, Conan barátja pedig éppen szemtanúja lesz a legújabb esetnek. A trauma miatt a lány ... több»
Conan ezúttal több fiatal nyomozótársával együtt száll szembe a nemzetközi bűnözővel, Kaitou Kid-del, aki egy orosz uralkodói ereklyét akar ellopni je... több»
A második Conan, a detektív film. A gyermektestbe szorult zseni barátnőjének apja, Mouri Kogoro ismerőseit sorban érik a támadások, melyben Conan egy ... több»
Tatsumi Yoshiko japán háziasszony és elismert szakács. Az idős, megözvegyült hölgy csak a főzésnek él. Leghíresebb levese a  menny csepjei nevezetű. A... több»

57 Robo-geisha  (2009)

Egy gésa nővérpárt elrabol a Kageno acélgyártó vállalat, hogy képzett bérgyilkosokat neveljenek belőlük. Később kiborgot építenek belőlük, fegyvereket... több»

70 Nana  (2005)

Yazawa Ai romantikus mangájának adaptációja. A történet során teljesen véletlenül egymásba botlik és összeismerkedik két nő, a találkozás pedig megvál... több»