Értékelések (8)

Fantasztikus film!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a mélyenszántó, elgondolkodtató és önálló gondolkodásra sarkaló filmeket. Úgy jó, ahogyan van. Sokkal több ilyen alkotás is s... több»
2022. 10. 29.
Egész jó lett!
A rendező úgy tűnik megpróbálta feljavítani az alapsztorit hamis szálakkal, mint a vérszekta, ami zavarossá tette a történetet és nem biztos, hogy mindig az előnyére vált... több»
2022. 10. 26.
Kiszámítható.
Beteg és aljas gyermekrablós alkotás lett. A csendes társ bűne számomra égbekiáltóbb, mint a bűnelkövetőé. Talán a pokol tüze sem elég méltó azoknak, akik ilyesmit műveln... több»
3

80 Esemény  (2021)

2022. 10. 25.
Megrendítő alkotás!
Tekintve az utóbbi években zajló, az abortusztörvényt érintő eseményeket, a modern világban újra prioritása lett a film mondanivalójának. A nők önrendelkezési joga olyan... több»
2022. 10. 25.
Kiváló munka!
/"Csupán azok barátok, akiknek a barátsága egyenlőségen alapul." Arisztotelész. Három különböző származású nő egymásrautaltságából fakadó kényszerű helyzeteit, nehézsége... több»
2022. 10. 25.
Lélektani jellegű.
Érdekes a maga módján, egyszer nézhető kategória. Egy család mindennapos feldolgozatlan belső és külső konfliktusait mutatja be. Lehetne a végén valamiféle konzekvencia v... több»
Kiváló sorozat!
Arra számítottam, hogy a rendező iparkodni fog, hogy visszaadja a történet véres és kegyetlen mivoltát, valahogy úgy ahogyan a helyszínelés alatt készült fotók tették. Eh... több»

59 Invázió  (2021)

2021. 12. 20.
Megéri megnézni!
Nálam nem lesz toplistás sorozat, de tetszik. Jó lett, érdekes, izgalmas. Sok 21. századi klisé van a történetben, de ha tovább lép az ember a tipikus homoszexualitássa... több»