Film tartalmak

A hódító mandzsu dinasztia lassan igyekszik kiegyezni a kínai többséggel. Viszont az elpusztított Shaolin kolostor környékén még él a lázadás szelleme... több»
A 36 halálos stílus kézirata erősen megosztja a kínai kungfu iskolákat. Sokan elítélendőnek, a küzdősport szellemiségétől távol állónak tartják. Viszo... több»
Csao Mutien, a börtönből szökött körözött gyilkos három év után visszatér az őt rács mögé juttató idős rendőr birtokához, hogy végezzen vele. Időközbe... több»
Egy idős mester kikovácsolja az élete fő művének számító kardot. Ám a minőségi fegyvert azonnal elrabolja tőle, őt magát megnyomorítja az áruló tanítv... több»

62 Po jie  (1977)

A saját bizalmasai által meggyilkolt Liu tábornok igazságtalanul elítélt felesége a börtönben egy lánygyermeknek ad életet. A kisded egy buddhista kol... több»

66 Hősök 2  (1974)

A mandzsu hódítók felgyújtják a népi ellenállás egyik fészkét, a Saolin templomot. Kevesen élik túl, és azok nyomában is ott vannak a hódítók katonái ... több»
Tuan Csangcsing, a neves kardforgató mester arról híres, hogy előre megrendeli a kihívói koporsóját, és mindegyik áldozatában hagy egy darabot a kardp... több»
Bonyolult idők járnak Kínában, mert kettős uralom jött létre. Az északon megalakult Csing császárság fokozatosan kiszorítja az országból a régi Ming u... több»
1838. Kínában a Csing császárság szigorú fellépésbe kezd a népet tönkretevő ópiumkereskedelem ellen. Pont ekkor tér vissza hazai földre egy kínai fiú ... több»
Perry kapitány amerikai „fekete hajói” a változás szelét hozzák a 260 éve elzárkózott Japánba. A hűbérurak egy részét megrettenti az idegenek technika... több»