A legjobb thriller sorozatok, amiket most streamelhetsz magyarul (Netflix, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime Video)

Nincs is jobb, mint bevackolni magad a kanapéra, aztán távirányító a kézbe, és jöhet egy kis borzongás! Listánkban összegyűjtöttük számotokra a legjobb thriller sorozatokat, amiket most streamelhetettek az itthonról is elérhető streamingszolgáltatók kínálatában. Netflix, HBO Max, Apple TV+ és Amazon Prime Video szériák idelent.

Egy jó kis horrorfilmnél csak egy dolog lehet jobb: egy jó kis horror vagy thriller sorozat! Szerencsére a nagyobb streaming szolgáltatók bőséges választékkal kecsegtetnek, mi pedig most megmutatjuk a mi kedvenceinket, amiket máris streamelhetsz magyarul!

A Netflixen a közelmúltban ezerrel pörgött A kisváros titkai, de a közelmúltban indult az HBO Max-on A légikísérő második szezonja is, az Apple TV+-on pedig a Servant is új szezont kapott az idén, és elindult a Leonardo DiCaprio produceri vezénylésével készült 'időutazós' Tündöklő lányok is, de természetesen a sor ezzel még nem ér véget. Idelent megtalálod a listánkat a műfaj jelenleg is streamelhető legjobbjaiból, és mindegyikhez egy ajánlót is írtunk, hogy segítsünk a döntésben. Továbbá, az előzetesek mellett a filmtartalmakat és a hazai nézők értékelését is megtalálod a rangsorban.

És ne feledd, ha valamelyikhez kedvet kaptál, csak látogass el a sorozat mafabos adatlapjára, ahol a rózsaszín 'Lejátszás' gombra kattintva rögön el is indíthatod őket, amennyiben van előfizetésed az adott streaming szolgáltatónál (Netflix, Apple TV+, HBO Max).

#18

thriller

Amazon Prime Video

Egy nő története, aki minden éjjel pontosan 3 óra 33 perckor felébred. Ezt az időpontot hajnali 3 és 4 között az ördög órájának is nevezik. több»

A sorozat egy olyan nőt követ, aki folyton felébred az éjszaka közepén. Ez nem is lenne olyan furcsa és ijesztő, ha nem midnen nap ugyanakkor kelne. Mindig hajnali 3:33-kor, más néven "Az ördög óráján". Nem ez az egyetlen furcsa dolog, ami történik. A fia szeszélyes és visszahúzódó, és a házában furcsa zajok hallatszanak. Kezdi elveszíteni az időérzékét, és egyértelmű, hogy valami nagyobb dolog van a háttérben. Az A-listás sztárokkal forgatott sorozat nagyszerű nézői és kritikai fogadtatásban részesült, ha bírod a thrillereket, ennek mindenképp érdemes adnod egy esélyt.
#17

62 Chloe  (2022)

(2)

dráma | misztikus

Amazon Prime Video

Becky még mindig az édesanyjával él, félmunkaidőben dolgozik. Az Instagramon található tökéletes képekhez és életekhez méri a sajátját, és kényszeresen visszatér az egyik... több»

A hat epizódból álló, a BBC One, a Mam Tor Productions és az Amazon Studios koprodukciójában készült szériát a Szexoktatás író-rendezője, Alice Seabright készítette. A történet középpontjában egy fiatal nő, Becky áll, aki még mindig az édesanyjával él együtt, és aki folyamatosan az Instagramon lóg, és megszállottan figyeli egy Chloe nevű nő fiókját. Amikor a látszólag tökéletes életet élő Chloe meghal, Becky beszivárog a nő barátai és családja közé, hogy kiderítse, mi áll az eset hátterében. A sztori izgalmas, az alakítások parádésak, a hangulat pedig abszolút magával ragadó. A thriller rajongóinak kötelező program.
#16

61 A megállapodás  (2021)

(2)

thriller

HBO Max

Egy megmagyarázhatatlan haláleset, és öt barát, akiket a hallgatás törékeny egyezsége köt össze. Mi történt valójában azon az éjszakán az erdőben? több»

Egy brit televíziós szériáról van szó, mely a BBC One-on debütált. A történet szerint négy barátnő, Anna, Nancy, Cat és Louie egy 100 éves családi sörfőzdében dolgozik Wales közepén. A tulajdonos nemrég vonult nyugdíjba, és a fiát, Jacket bízta meg a vezetéssel. Jack kokainfüggő, és megvetéssel bánik a személyzetével. A centenáriumi ünnepségen a négy nő elrabolja a részeg, betépett Jacket, és az erdőbe hajtanak vele. Miután megalázó fotót készítenek róla távoznak, de amikor visszatérnek, már holtan találják. A szériát pozitívan fogadta a kritika, Anita Singh a The Daily Telegraph-tól a "walesi Hatalmas kis hazugságok"-ként írt róla, melyben "a realizmus nem volt kiemelt fontosságú."  
#15

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A Philip K. Dick regénye alapján készült sci-fi sorozat annak lehetőségét veti fel, hogyan alakult volna Amerika helyzete, ha a második világháborút a németek a japánok oldalán... több»

Egy amerikai disztópikus alternatív történelmi sorozatról van szó, amelyet az Amazon Prime Video streaming szolgáltatás katalógusában nézhetsz, és amely olyan párhuzamos univerzumot mutat be, ahol a tengelyhatalmak, a náci Németország és a Japán Birodalom uralják a világot a második világháborúban aratott győzelmük után. A sorozat laza szálakon kapcsolódik Philip K. Dick 1962-es, azonos című regényéhez. A szériát négy évadon át követhették a nézők, amely (a második szezon kivételével) mind a kritikusok, mind a nézők körében hatalmas sikert aratott.
#14

akció | thriller

Netflix

Boldog vagy? Ezzel a kérdéssel Zoa és négy másik vonzó, a közösségi oldalakon nagyon aktív fiatal meghívást kap a történelem legexkluzívabb partijára egy titkos szigetre,... több»

Az Üdvözöl az Éden! egy spanyol sci-fi thriller sorozat, amelyet Joaquín Górriz és Guillermo López készített a Netflix számára. A széria annyira meggyőzte a streaming óriás fejeseit, hogy 2022 februárjában, három hónappal a premier előtt megújították a sorozatot a második évaddal. A történet szerint Zoa (Amaia Aberasturi) és négy másik ember, akik nagyon aktívak a közösségi oldalakon, meghívást kapnak egy titkos szigetre egy italmárka által szervezett partira. A helyszínen egy titokzatos kaland veszi kezdetét számukra, csakhogy apránként azt is felfedezik, hogy a paradicsom nem az, aminek látszik.
#13

70 Tündöklő lányok  (2022)

(8) (3)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Apple TV+

Évekkel azután, hogy egy brutális támadás traumatizálta, Kirby Mazrachi megtudja, hogy egy nemrég történt gyilkosság összefügg a támadással. Összeáll egy veterán... több»

A Tündöklő lányok egy amerikai 'időutazós' thriller sorozat, amely Lauren Beukes 2013-as azonos című (The Shining Girls) regényén alapul, és amely az Apple TV+-on debütált. A sorozat főszereplői Elisabeth Moss és Wagner Moura. Egy csavaros, nyomozós szériáról van szó, melynek főszereplője egy fiatal nő, aki egy brutális támadás áldozata lesz, de amikor azt gyanítja, hogy a Chicagót fenyegető sorozatgyilkos ugyanaz, aki őt is megtámadta, összefog egy újságíróval, hogy választ találjon a kérdéseire.  A kritikák Elizabeth Moss alakítását emelték ki a sorozat egyik fénypontjaként.
#12

68 A légikísérő  (2020)

(8) (2)

dráma | misztikus | thriller

HBO Max

Cassandra Bowden egy légiutas-kísérő, aki dubaji szállodai szobájában ébred, egy hulla társaságában. Attól félve, hogy a rendőrség őt fogja gyanúsítani, úgy folytatja... több»

A légikísérő Steve Yockey amerikai, sötét humorú thriller televíziós sorozata, amely Chris Bohjalian 2018-ban megjelent azonos című regénye alapján készült. A főszerepben Kaley Cuoco látható, aki egy bulizós, alkoholista légikísérőt alakít, aki az első évadban alaposan belebonyolódik egy rejtélyes gyilkossági ügybe. Az első évad többnyire pozitív kritikákat kapott. A Rotten Tomatoes kritika-összesítő portálon 97%-ot kapott a kritikusoktól, míg a második szezon 88%-os tetszési indexet ért el. Ha bírod a nyomozós thrillereket, de nem riadsz vissza egy kis drámától, a vígjáték elemeket pedig kimondottan bírod, akkor ez a Te sorozatod.
#11

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Gazdag lakótelep, ahol a helyi közösség nyugodt életet él, szoros kapcsolatokkal. Minden megváltozik, amikor a 18 éves Adam nyomtalanul eltűnik. A veszély gyorsan eszkalálódik,... több»

A lengyel minisorozat, mely Harlan Coben azonos című könyvén alapszik többnyire erős kritikai fogadtatásban részesült, maga a szerző is méltatta az adaptációt. A sztori Adam eltűnésével kezdődik, akinek édesanyja mindent elkövet azért, hogy felkutassa a srácot. Csakhogy eközben a helyi közösség sötét titkai is feltárulnak előtte.
#10

76 Azt hittem, ismerlek  (2021)

(12) (1)

dráma | thriller

Netflix

Amikor egy szombat délutáni kirándulás az édesanyjával a bevásárlóközpontban hirtelen erőszakba torkollik, egy sodródó fiatal nő elképzelése anyjáról örökre megváltozik. több»

Charlotte Stoudt amerikai thriller sorozata Karin Slaughter 2018-ban megjelent azonos című regénye alapján készült. A történet egy halálos tömeglövöldözéssel kezdődik. A történet főhőse, Andy szemtanúja lesz, amint édesanyja meggyilkoja a támadót. Az események ezt követően újabb váratlan fordulatot vesznek, a lány pedig kénytelen rádöbbenni, hogy az anyja egyáltalán nem az, akinek gondolta. Andy az igazság nyomába ered,  azonban nincs könnyű dolga, ugyanis a múlt titkainak feltárásához mélyre kell ásnia. Erős sztori, feszes történet és nagyszerű alakítások jellemzik a szériát.
#9

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Amikor egy jóképű férfi költözik be a szomszédba, Anna élete új irányt vesz. Összetört szívvel minden napot ugyanúgy él meg, most viszont meglátja a fényt az alagút... több»

A klasszikus "láttam egy gyilkosságot az ablakból" sztori, ami amilyen régi, olyannyira megunhatatlan. Ezúttal egy magányos nő a szemtanú, akinek az otthona mellé egy jóképű férfi költözik a kislányával. De tényleg gyilkosságot látott vagy csak a képzelete játszott vele?
#8

74 Servant  (2019)

(4) (3)

dráma | horror | thriller

Apple TV+

Pszichothriller-sorozat az Üveg, a Széttörve és a Hatodik érzék rendezőjétől, M. Night Shyamalantól.

Egy gazdag házaspár elveszíti a néhány hetes kisfiát egy balesetben. Hogy feldolgozzák a tragédiát, kapnak egy játékbabát, de az anya erről azt képzeli, hogy az igazi kisfia. A pár felfogad egy dajkát is a játékbaba mellé, de a nő körül hamarosan egyre furcsább dolgok kezdenek történni.
#7

85 Gyanú  (2022)

(3) (1)

thriller

Apple TV+

Öt teljesen átlagos angolt meggyanusítanak egy gazdag amerikai üzletember elrablásával. Kétségbeesett versenybe kezdenek az idővel, hogy bebizonyítsák ártatlanságukat - de vajon... több»

Az AppleTV+ új sorozata öt teljesen hétköznapi angol emberről szól, akiket meggyanúsítanak egy gazdag üzletember elrablásával. Senki sem hisz nekik és ők sem tudják, hogy kiben bízhatnak. Talán egymásban sem, mert az igazi tettes ott lehet közöttük.
#6

83 Te  (2018)

(26) (9)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába... több»

Immár negyedik évadánál tart a Netflix népszerű thriller sorozata, amely elsőre romantikusnak is tűnhet, de valójában egy már-már megszállott rajongásról szól. Egy roppant intelligens könyvesboltos elhatározza, hogy bármilyen eszközt bevet a kiszemelt nő megszerzésére. Szó szerint bármilyen eszközt.
#5

84 Ozark  (2017)

(8) (3)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Marty Birdöt, a pénzügyi elemzőt Chicago városából egy Missouri államában található vidéki kisvárosba helyezik, amely a festői Ozark-tó mellett található. A városban nincs... több»

Egy nagyvárosi könyvelő a világ végén található kisvárosba költözik családjával, ahol látszólag minden adott az újrakezdéshez. Épp csak az a gond, hogy a könyvelő az egyik legveszedelmesebb mexikói drogbárónak tartozik egy tetemes összeggel. Vajon itt el tud bújni előle?
#4

87 Mr. Robot  (2015)

(15) (9)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | SkyShowtime

A Mr. Robot főszereplője egy rejtélyes anarchista, aki beszervez egy antiszociális zavarral küzdő fiatal programozót (Rami Marek), aki úgy teremt kapcsolatokat az emberekkel, hogy... több»

A sorozat egy hacker életét mutatja be, aki nappal egy kiberbiztonsági cégnél védi az embereket, éjszaka viszont ő maga töri fel a gépeiket. Csak így tud kapcsolatba lépni az emberekkel. Egy nap egy anarchista keresi fel.
#3

90 Fekete tükör  (2011)

(61) (11)

dráma | politikai | sci-fi | szatíra | thriller

Netflix

A Fekete tükör egy antológia sorozat, vagyis a részek nem függenek szorosan össze. Az alkotók az élet és a technológia sötét oldalát igyekeznek bemutatni. több»

A horror és a sci-fi rajongóinak egyaránt bátran ajánlott sorozat, amelynek minden epizódja más és más sztorit mesél el. Ez a sorozat tényleg feszegeti a határokat, és olyan atmoszférája van, ami igazi kuriózummá teszi a mezőnyben.
#2

87 A tettes  (2017)

(8) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Az antológia sorozat főszereplője egy fiatal nő, aki brutális és erőszakos tettet hajt végre, azonban fogalma sincs, hogy miért. Egy nyomozó az ügy megszállottjává válik, és... több»

A sorozat főszereplője egy nő, aki látszólag akaratán kívül válik erőszakossá és beszámíthatatlanná. Az ügy felkelti egy nyomozó érdeklődését, aki mindent arra tesz fel, hogy kiderítse, mi áll a nő erőszakosságának hátterében.
#1

dráma | krimi | thriller

Netflix

Az FBI különleges nyomozóosztálya a legsúlyosabb bűntények feltárására szakosodott. Az ő feladatuk elkapni a sorozatgyilkosokat és az érőszaktevőket. több»

Sajnos két évad után véget ért, de ezt a két évadot mindenképpen érdemes megnézni. A sorozat az FBI sorozatgyilkosokra szakosodott nyomozóiról szól, akik valósággal belemásznak a tettesek agyába, hogy megértsék őket.