Legszívesebben letagadnák: 5 sztár, aki egy életre megbánta, hogy DC-filmet vállalt (és az érveik)

Bizony időnként a legnagyobb hollywoodi sztárok is követnek el baklövéseket karrierjük során. Egy rosszul megválasztott szerep akár a teljes pályájukat romba döntheti, és bár az itt helyet kapó sztárokról szerencsére ez nem mondható el, mindenesetre egyikük sem titkolja, hogy életük egyik legrosszabb döntése volt, hogy szuperhősfilmben vállaltak szerepet.

#5
Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

szül. 1976. 10. 23. (47 éves)
Vancouver, British Columbia, Kanada
Ryan Rodney Reynolds 1976. október 23-án született Kanadában, Vancouverben. Édesapja, Jim nyugdíjazott rendőr, édesanyja, Tammy eladó. Kettő vér szerinti, és egy örökbe fogadott bátyja van. A színész viszonylag hosszú utat járt be a sikerig, holott már 15 éves korában játszott a Hillside című Nickelodeon-sorozatban, és kisebb... több»
Zöld Lámpás - "Számomra fontos, hogy tudjak időnként nevetni magamon, és hát igazából van is min nevetnem" - mondta a filmmel kapcsolatban Reynolds, aki azóta is gyakran felemlegeti a produkciót, és minden alkalmat megragad, hogy viccet csináljon belőle, és önmagából is.
#4
Marion Cotillard

Marion Cotillard

szül. 1975. 09. 30. (48 éves)
Paris, Franciaország
Marion Cotillard 1975. szeptember 30-án született Párizsban, Franciaországban. Jean-Claude Cotillard színész, rendező és Niseema Theillaud színésznő és drámatanár egyik gyermekeként. Két testvére van. A szülei foglalkozását tekintve nem meglepő, hogy Marion is a színészkedésre adta a fejét – már gyerekkorában szerepelt apja... több»
A sötét lovag: Felemelkedés - "Vannak pillanatok, amikor mindenki elgondolkodik, hogy ezt épp miért vállalta el. De nehéz lenne megválaszolnom, nem tudtam hitelesen hozni azt a karaktert" - nyilatkozta még 2016-ban a színésznő. Bár a Felemelkedés nem lett bukás vagy egy kimondottan rossz film, de a színésznő által játszott karakter kétségkívül a gyenge pontjai közé tartozik.
#3
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (63 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
Batman és Robin - "Azt hiszem, nem sok választásom volt akkoriban, ez egy gépezet, én pedig csak egyszerű színész voltam, aki épp elvállalt bármit, ami jött. Ebben a filmben viszont kifejezetten rossz voltam" - így emlékszik a filmről maga Clooney. A színész konzekvensen tartja is magát ehhez az állásponthoz, és ahányszor felmerül a téma, ő újra és újra elnézést kér a film miatt.
#2
Halle Berry

Halle Berry

szül. 1966. 08. 14. (57 éves)
Cleveland, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Maria Halle Berry 1966. augusztus 14-én született Clevelandben, Ohióban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Jerome Jesse Berry afroamerikai, ugyanabban a kórházban dolgozott, mint német és angol származású pszichiátriai ápoló édesanyja, Judith Ann. Szülei négy éves korában elváltak, őt és nővérét, Heidi Berry-Hendersont anyjuk... több»
Macskanő - "Szeretnék köszönetet mondani a Warner Brosnak, a karrierem csúcsán voltam épp, ez a film pedig vissza is rántott az aljára. Innen üzenem a menedzseremnek is, hogy mielőtt lecsap egy szerepre a nevemben, előbb olvassa el a forgatókönyvet, majd csak azután számolja meg a nullákat a gázsinál" - nyilatkozta korábban a színésznő. Az Oscar-díjas színésznő ölébe azonnal belehullott egy Arany Málna is, de a erényére szóljon, hogy abszolút méltósággal kezelte.
#1
Sean Connery

Sean Connery

szül. 1930. 08. 25. - elhunyt 2020. 10. 31.
Fountainbridge, Edinburgh
Sean Connery 1930. augusztus 25-én született a skóciai Edinburgh-ben. Szülei munkások voltak, Connery apai ágon ír származású. Tejesemberként dolgozott mielőtt a besorozták volna tengerészethez, ekkor készült a „Scotland Forever” tetoválása is, a legutóbbi népszavazáson is Skócia függetlensége mellett kampányolt. 23 évesen... több»
A szövetség - A színész korábbi elmondása szerint a film költségvetését az utolsó pillanatban drasztikusan csökkentették a stáb tudta nélkül. "Ha minderről korábban tudomást szereztünk volna, bele sem vágunk" - mondta Connery. Előfordul az ilyesmi, és bár a filmre talán már kevesen emlékeznek, Connery a számtalan zseniális alakításával beírta a nevét a filmtörténetbe.