Vannak színészek, akik bármilyen drasztikus változásnak hajlamosak alávetni testüket egy-egy komolyabb szerep kedvéért, arról azonban már ritkábban esik szó, hogy a forgatásokon bizony történnek igencsak csúnya balesetek is, amelyek örökre megváltoztatják a legnagyobb sztárok életét. De nem csak a balesetek hagyhatnak hosszú időre nyomot az ember szervezetén. Tom Hardy hirtelen súlygyarapodása annyira megviselte az ízületeit, hogy azok máig nem jöttek helyre, Matt Damon pedig hosszú időre gyógyszeres kezelésre szorult. Vajon tényleg ér ennyit egy szerep? Az alábbi listán 10 olyan színészt és a történetüket mutatjuk be röviden, akik talán túlságosan is nagy áldozatot hoztak.

#10
Mila Kunis

Mila Kunis

szül. 1983. 08. 14. (40 éves)
Chernovtsy - Ukrajna
Milena Markovna Kunis 1983.08.14-én született az akkori Szovjetunióban, a mai Ukrajna területén található Chernivtsiben. Édesanyja, Elvira fizikatanár, édesapja, Mark gépészmérnök, van egy bátyja, Michael. A család 1991-ben költözött Los Angelesbe, ahol Milának gyorsan meg kellett tanulnia angolul, hogy be tudjon illeszkedni, de a... több»
A színésznő elmondása szerint a Fekete hattyúban vállalt szerepe miatt komoly diétát vezetett be az étrendjébe, amely szerinte maradandóan átformálta az alakját.
#9
Tom Hardy

Tom Hardy

szül. 1977. 09. 15. (46 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Edward Thomas Hardy 1977. szeptember 15-én született Londonban. Tanulmányait a Tower House Prep. Schoolban végezte, de színjátszást tanult a Drama Centre London és a Richmond Drama School falai közt is, ahol Anthony Hopkins volt az egyik tanára. Első filmes szerepét Az elit alakulat című minisorozatban kapta. Az áttörést azonban Ridley... több»
Hardy szervezete nem viselte túl jól a hirtelen súlyváltozást, amelyet Bane szerepe miatt igyekezett fenntartani. Elmondása szerint a teste teljesen átalakult.
#8
Jaimie Alexander

Jaimie Alexander

szül. 1984. 03. 12. (40 éves)
Greenville - Dél-Karolina - Amerikai Egyesült Államok
Jaimie Alexander 1984. március 12-én született a dél-karolinai Greenville városában. A család a gyermek négy éves korában a texasi Grapevineba tette át székhelyét; Jaimie itt nőtt fel. Négy fiútestvérrel rendelkezik. A színjátszást az általános iskolában szerette meg, majd a gimnáziumi évei alatt a társulat eltanácsolta, mert... több»
Thor: Sötét világ forgatásán a színésznő egy zuhanást követően tizennégy csigolyatörést, porckorongsérvet szenvedett, megrántotta a vállát, az egyik rombuszizma pedig elszakadt.
#7
Jackie Chan

Jackie Chan

szül. 1954. 04. 07. (70 éves)
Victoria Peak, Hongkong
Jackie Chan (Chan Kong-Sang) 1954. április 7-én született Honkongban. Tanulmányait a Kínai Dráma Akadémián folytatta, ahol klasszikus kínai művészeteket tanult (színjátszás, éneklés, előadóművészet, harcművészetek). Tagja volt az iskola egyik előadócsoportjának, ahol megismerte Sammo Hung Kam-Bo-t és Yuen Biao-t, akikkel... több»
Istenek fegyverzete egyik jelenetének felvétele során Jackie egy fáról ugrott le, az érkezés azonban annyira rosszul sikerült, hogy a színésznek berepedt a koponyája, így azt azonnal meg kellett műteni.
#6
Matt Damon

Matt Damon

szül. 1970. 10. 08. (53 éves)
Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Matt Damon 1970-ben született Massachusettsben. A Cambridge Rindge and Latin Schoolban érettségizett le, egyetemi tanulmányait a Harvardon folytatta. 2005 óta házas, felesége Luciana Bozán Barroso, három gyermeket nevelnek.   Több kisebb szerepet követően karrierjében az áttörést a Good Will Hunting (1997) hozta meg. A film... több»
Matt Damon nem kért tanácsot A bátrak igazsága filmben vállalt szerepéhez. A színész a diétája során csupán csirkehúst fogyasztott, a diétája alaposan tönkretette a szervezetét, így a forgatás után közel másfél évig gyógyszeres kezelésre szorult.
#5
Jared Leto

Jared Leto

szül. 1971. 12. 26. (52 éves)
Bossier City, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok
Jared (Joseph) Leto 1971 december 26-án született a Louisiana állambeli Bossier Cityben. Színészként és zenészként is hírnévre tett szert, ő a népszerű 30 Seconds to Mars rockbanda énekese, gitárosa és dalszerzője. Gyermekkorában számos alkalommal költözésre kényszerültek, éltek Louisianában, Colorádóban, Virginiában és... több»
Leto hatalmas súlyfelesleget szedett fel magára a Chapter 27 főszerepe miatt, ennek következtében pedig köszvény alakult ki nála.
#4
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Sly csupán a későbbiekben árulta el egy interjúban, hogy eltörte a nyakát A feláldozhatók forgatásán, a színészt műteni is kellett, így azóta is van egy félemez a nyakcsigolyái körül.
#3
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
Sziriána kínzás jelenetének felvétele során a színész betörte a koponyáját, amelynek következtében heteken keresztül annyira súlyos fejfájás gyötörte, hogy az öngyilkosságon is elgondolkodott.
#2
Daniel Craig

Daniel Craig

szül. 1968. 03. 02. (56 éves)
Chester, Cheshire, England, Egyesült Királyság
Daniel Wroughton Craig 1968. március 2-án született. Liverpoolban nőtt fel. Édesanyját gyakran elkísérte színházi előadásokra, ennek hatására kezdett el érdeklődni a színjátszás iránt. 16 évesen bekerült a National Youth Theaterbe, tanulmányait Ewan McGregorral és Joseph Fiennesszal végezte. A mozivásznon az 1992-es Egyedül... több»
A James Bond filmek munkálatai során Craig többek között izomszakadást, keresztcsont törést, bokaficamot szenvedett el.
#1
Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

szül. 1986. 06. 11. (37 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S
Shia LeBouf 1986. június 11-én született Los Angelesben. Szülei zsidó és francia felmenőkkel rendelkeztek, édesanyja táncos, majd képzőművész, édesapja vietnámi veterán katona volt. Hogy a zűrös családi életből kimeneküljön, LeBouf 10 évesen már komikusként lépett fel a helyi klubokban. Bevallása szerint a Disney Channel Even... több»
A színész képes volt megvágni az arcát, illetve egy fogát is kihúzatta a Harag szerepe miatt, az előbbit ráadásul filmes partnere, Logan Lerman társaságában tette, amellyel egyszerűen sokkolta kollégáját.