10 színész, akinek le kellett innia magát, hogy kamerák elé merjen állni

A munkahelyi alkoholfogyasztás nagyon komoly probléma is lehet, az alábbi sztárok azonban bizonyos helyzetekben már-már szakmai kötelezettségnek voltak kénytelenek tekinteni, hogy egy ütősebb és feszültebb hangulatú felvétel előtt egy kicsit "bemelegítsenek". Ezt senki se csinálja utánuk!

#10
Anna Kendrick

Anna Kendrick

szül. 1985. 08. 09. (38 éves)
Portland, Maine, Amerikai Egyesült Államok
Anna Kendrick 1985. augusztus 9-én született Portlandben, Maine államban. Egy testvére van, a szintén színész Michael Cooke Kendrick. Ereiben angol, ír és skót vér csörgedezik. Színészi pályafutása már tíz éves korában megkezdődött, ezért New Yorkba költöztek, ahol számos szereplőválogatáson vett részt. 1998-ban, mindössze... több»
A színésznő elárulta, hogy az Ivócimborák egyes jeleneteinek felvételei során csakugyan sikerült berúgnia. "Egy jelenet során a bárban ‘hamis’ sört adtak nekem, de aztán, amikor Jake-kel kártyázom, igazi sört adtak, és én nem vettem észre! És így minden egyes alkalommal, amikor vesztettem, sört ittam, és csak a felvétel felénél vettem észre, hogy igazi. Úgy voltam vele, hogy most szuper részeg vagyok! És amint vége lett a felvételnek, mindenkinek be kellett jelentenem, hogy részeg vagyok a munkahelyemen. Elborzasztott a gondolat, hogy én leszek a következő bajkeverő sztár, aki berúg és elkezd asztalokat felborítani, vagy bármi ilyesmi. Csak próbáltam csendben ülni, amíg kijózanodom" - mesélte a Vulture magazinnak.
#9
Margot Robbie

Margot Robbie

szül. 1990. 07. 02. (33 éves)
Gold Coast, Ausztrália
Margot Elise Robbie 1990-ben született Queenslandben, Ausztráliában. Gyerekkorát az Aranyparton töltötte, hol a tengerparton, hol a nagyszülei farmján. A Somerset College-ben érettségizett. 17 éves korában Melbourne-be költözött, hogy színész lehessen. Kisebb sorozatszerepeket és reklámokat kapott az első időkben. Először akkor... több»
Több színésztől hallhattunk már, hogy egyszerűen utálják a pucér jeleneteket, Margot Robbie-nak három tequilát kellett bedobnia, hogy A Wall Street farkasa meztelen jelenetét képes legyen megcsinálni.
#8
Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton

szül. 1955. 08. 04. (68 éves)
Hot Springs, Arkansas, Amerikai Egyesült Államok
Billy Bob Thornton 1955. augusztus 4-én született Hot Springsben, az Egyesült Államokban. Nehéz körülmények között nevelkedett. Karrierjét zenészként kezdte a Tres Hombres zenekarban, testvére, a fiatalon elhunyt Jimmy Don szólóalbumain Thornton dobolt. Aszfaltmunkásként dolgozott, majd rövid ideig pszichológiát hallgatott, mielőtt... több»
Talán az egyik leghitelesebb alakítást láthatjuk az alkoholfogyasztás kapcsán a Tapló télapó a színésztől. Nem véletlenül. "Részeg voltam. Egyértelműen. Reggelire megittam vagy három pohár vörösbort. Az csak előétel volt. Aztán áttértem a vodkára és az áfonyalére, majd ittam néhány Bud Lightot" - idézte fel a forgatást a színész az Entertainmeny Weeklynek.
#7
Martin Sheen

Martin Sheen

szül. 1940. 08. 03. (83 éves)
Dayton, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Ramón Antonio Gerardo Estévez1940. augusztus 3-án született Daytonban, Ohióban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Mary-Ann ír bevándorló volt, édesapja, Francisco Estévez Martinez Spanyolországból érkezett Amerikába. Martinnak 9 testvére volt, 8 fiú és egy lány. A színész a Chamidale High Schoolban érettségizett, és apja... több»
A jelent, amelyben Martin Sheen összetör egy tükröt, megvágja magát, majd zokogni kezd, az Apokalipszis most egyik legdrámaibb pillanata. A felvétel előtt a színésznek azonban annyira sikerült berúgnia, hogy még a kamera mögött helyet foglaló Francis Ford Coppolára is rátámadt.
#6
Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

szül. 1986. 06. 11. (37 éves)
Los Angeles, Kalifornia, U.S
Shia LeBouf 1986. június 11-én született Los Angelesben. Szülei zsidó és francia felmenőkkel rendelkeztek, édesanyja táncos, majd képzőművész, édesapja vietnámi veterán katona volt. Hogy a zűrös családi életből kimeneküljön, LeBouf 10 évesen már komikusként lépett fel a helyi klubokban. Bevallása szerint a Disney Channel Even... több»
A szesztilalom időszakát feldolgozó Fékezhetetlen munkálatai során Shia LaBeouf csakugyan bőséggel fogyasztotta az úgynevezett moonshine whiskey-t, persze pusztán csak amiatt, hogy az alakítása minél hitelesebbre sikerüljön.
#5
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
Darren Aronofsky korábban elmondta, hogy Portman és Mila Kunis annyira idegesek voltak időnként a Fekete hattyú forgatásán, hogy időnként fogyasztaniuk kellett. Bár Kunis ezt egy időben tagadta, végül kiderült, hogy a szexjelenetek felvételei előtt szükségük is volt az alkoholra.
#4
Neve Campbell

Neve Campbell

szül. 1973. 10. 03. (50 éves)
Guelph, Ontario, Kanada
Neve Adrienne Campbell 1973.10.3-án született Guelph városában, Kanadában. Szülei elváltak, ő az apjával élt 1982-ig, ekkor egy bentlakásos balettiskolába került. 1988-ban kezdte balettpályáját, szerepelt többek között az Operaház fantomjában és a The nutcrackerben is. Sérülései miatt balett-táncosi karrierje korán... több»
Vad vágyak számos "fülledt" jelenetet tartalmaz, Neve Campbellnek, Denise Richardsnak és Matt Dillonnak pedig ital kellett ahhoz, hogy képesek legyenek felvenni a közös szexjelenetüket.
#3
Bob Hoskins

Bob Hoskins

szül. 1942. 10. 26. - elhunyt 2014. 04. 29.
Bury St. Edmunds, - Suffolk - England - Egyesült Királyság
Bob Hoskins 1942. október 26-án született Bury St. Edmondsban, Angliában. Munkáscsaládban jött a világra, egyik nagyszülője cigány származású volt. 15 évesen abbahagyta az iskolát, és különféle fizikai munkákat vállalt. Színészi karrierje 1968-ban kezdődött a Rómeó és Júlia egyik kisebb szerepével a színpadon. Egy casting... több»
Az 1993-ban megjelent Super Mario Brothers csúnyán elhasalt mind a kritikusok és a rajongók körében. John Leguizam 2006-ban megjelet életrajzi kötetében pedig elárulta, hogy Hoskins már a forgatások alatt rádöbbent, hogy ez a film bizony csúnya bukta lesz. Hogy oldja a feszültséget, gyakorlatilag intenzív italozásba kezdett a teljes forgatás ideje alatt.
#2
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Harcosok klubja számos olyan emlékezetes jelenetet tartalmaz, amelyek közül bármelyik kapcsán azt gondolhatnánk színészeinkről, hogy szükségük volt némi "szíverősítőre" ahhoz, hogy egyáltalán kamera elé tudjanak állni. Brad Pitt azonban elárulta, hogy Edward Nortonnal kicsit a pohár aljára néztek mielőtt felvették volna az "utcai golf" jelenetet.
#1
Fred Astaire

Fred Astaire

szül. 1899. 05. 10. - elhunyt 1987. 06. 22.
Omaha, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok
Frederik Austelitz emigráns család gyermekeként látott napvilágot 1899. május 10-én az Egyesült Államokban. Édesanyja őt és nővérét egy neves New York-i tánciskolába íratta, 1905-ben pedig már számos fellépésen voltak túl. A fiatal Frederik sokáig nővére árnyékban élt, azonban amikor 1971-ben felléptek a Broadway... több»
Lánya elmondása szerint a legendás Fred Astaire, hogy hitelesen adhassa elő a "részeg táncos" jelentét a , közvetlenül a felvétel előtt két bourbont is legurított. Az Egész évben farsang szóban forgó jelenetének felvételét hétszer ismételték meg...