Daniel Craig utolsó alkalommal formálta meg James Bond szerepét a 2021-ben mozikba került Nincs idő meghalniban, ugyanakkor már jóval a film megjelenése előtt számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, ki is vehetné át tőle a stafétát.

A szereppel kapcsolatban korábban már felmerült Tom Hiddleston, Idris Elba, Tom Hardy és Henry Cavill neve is, az elmúlt hónapok folyamán pedig Elba tűnt a legesélyesebbnek, egy friss elemzés szerint viszont a Regé-Jean Page, A Bridgerton család című sorozat sztárja lehet majd az új 007-es ügynök.

A Us Bookies fogadóiroda által közzétett információk alapján Regé-Jean Page-re 11/4 eséllyel lehet fogadni. A 34 éves brit színész számít a legfiatalabbnak “vetélytársai” közül, ez pedig jelentősen emeli az esélyeit. A James Bond szerepére esélyes színészek listáját lentebb közöljük, amely több fogadóiroda által közzétett statisztikák alapján került összeállításra:

1. hely: Rege-Jean Page (esély: 11/4 vagy 2,75/1)

2. hely: Henry Cavill (7/2 vagy 3,5/1)

3. hely: Tom Hardy (4/1)

4. hely: Idris Elba (6/1)

5. és 6. hely: James Norton és Jamie Dornan (8/1)

7. és 8. hely: Richard Madden és Michael Fassbender (10/1)

9. hely: Lashana Lynch (12/1)

10. hely: Sam Heughan (14/1)

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»