#10

72 Truman  (2015)

(3)

dráma | vígjáték

A Truman című filmdráma egy barátság két főszereplőjét állítja elénk. Julian és Tomas gyerekkori barátok, ám az élet egész más irányba, s más kontinensre sodorta őket az... több»

#9

67 Joy  (2015)

(22) (5)

dráma

Disney+

A JOY négy generáció, és egy sorsával küszködő egyedülálló édesanya történetét meséli el, aki az ország egyik legsikeresebb vállalkozójává vált. A film Joy Mangano, az... több»

#8

80 Az én szerelmem  (2015)

(6) (14)

dráma | romantikus

Maïwenn Szerelmem című filmjében egy síbaleset után Toni a rehabilitáció részeként megpróbálja feleleveníteni emlékeit párkapcsolatáról. Párja, Georgio, egy reménytelen... több»

#7

82 Mustang  (2015)

(9) (6)

dráma

Egy észak-törökországi faluban Lale és négy lánytestvére hazafele tart az iskolából, eközben ártalmatlan játékot űznek a helyi fiúkkal. Azonban a játék olyan pletykát... több»

#6

85 A szoba  (2015)

(99) (14)

dráma | thriller

Joyt (Brie Larson) hét éve tartja fogva egy férfi egy kerti fészerben. Az öreg Nick (Sean Bridgers) rendszeresen átjár hozzá, élelmiszert és néhány alapvető holmit visz neki,... több»

#5

67 A pince  (2014)

(1)

dokumentum

HBO Max

A pince című dokumentumfilmben olyan házaspárok, családok és emberek kerülnek előtérbe, akik valamilyen speciális és különleges tevékenységre használják pincéjüket.

#4

dráma

Cinego

Az 1900-as évek eleje, francia provinciák. Célestine egy gyönyörű, libertariánus fiatal lány, aki szobalányként dolgozik a Lanlaires család szolgálatában. Joseph, a kertész... több»

#3

81 Carol  (2015)

(23) (14)

dráma | romantikus

A film története az ötvenes évek gazdasági fellendülése idején játszódik. A húszas éveiben járó Therese (Rooney Mara) eladóként dolgozik az egyik nagy manhattani áruházban.... több»

#2

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A Boston Globe új főszerkesztőt kap, aki azonnal mozgósítani kezdi a lap újságíróit. Feladatul tűzi ki a firkászoknak, hogy derítsenek fel egy korábbi esetet, mely során... több»

#1

69 Test  (2015)

(1) (1)

dráma | vígjáték

A Test című filmdrámában egy elfoglalt ügyvéd aggódik amiatt, hogy labilis idegállapotú lánya esetleg kárt tesz magában az édesanyja halála miatt érzett gyászában. A férfi... több»