#10

80 Bajos csajok  (2004)

(39) (16)

szatíra | vígjáték

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A... több»

#9

64 Kéz-őrület  (1999)

(1) (3)

fantasy | horror | thriller | vígjáték

Anton semmitevéssel tölti mindennapjait, többnyire nem történik vele semmi érdekes, mígnem egyik reggel - Halloween reggelén - a szüleit holtan találja, akikkel egy sorozatgyilkos... több»

#7

romantikus | vígjáték

Az még mindig egymást heccelő két öreg kópé, John (Jack Lemmon) és Max (Walter Matthau) újabb kalandokba keverednek, amikor a városba érkezik a csodálatos Maria (Sophia Loren),... több»

#6

dráma | vígjáték

Tony Phillips kissé fura. Rajong Halloweenért és az ijesztő álruhákért. Mindenki kineveti az ő jelmezét, ám ő szentül hiszi, hogy az ő jelmeze a legtutibb. Amikor Tony... több»

#5

69 Horrorra akadva 5.  (2013)

(10) (6)

vígjáték

A boldog házaspár, Dan (Simon Rex) és Jody (Ashley Tisdale) furcsa és ijesztő természetfeletti aktivitást tapasztalnak a házukban, a jelenések pedig pontosan akkor kezdődtek,... több»

#4

71 Horrorra akadva 4.  (2006)

(9) (14)

vígjáték

Disney+

Az átmenetileg munkanélkülivé vált Cindy Campbell (Anna Faris) végre új állást talál, egy elátkozott házban lakó idős hölgyet kell gondoznia. Mindeközben Robbie (Beau... több»

#3

80 Horrorra akadva 3.  (2003)

(12) (7)

vígjáték

Egy titokzatos gyilkos videokazetta forog kézen. Aki megnézni a szalagot, az hét nap múlva rejtélyes körülmények között meghal. Az ügyben Cindy Campbell (Anna Faris), a riporter... több»

#2

78 Horrorra akadva 2  (2001)

(12) (6)

vígjáték

Egy csapatnyi fiatal a már ismert Cindy Campbellel (Anna Faris) és Brenda Meeks-szel (Regina Hall) az élükön meghívást kap az egyik egyetemi tanártól, Oldman professzortól (Tim... több»

#1

vígjáték

TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

A Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson a kétezres évek egyik legnépszerűbb paródiája. Olyan filmeket állít pellengérre, mint a Mátrix, a Hatodik érzék, a... több»