8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz a Netflixen (június 27. - július 3.)

A következő hét is érdekesnek ígérkezik a streamingszolgáltató kínálatának szempontjából. Bár kicsit kevesebb eredeti premier érkezik, viszont sok régi ismerős is beköszön. Jason Statham, Leslie Nielsen és Matthew McConaughey is tiszteletét teszi a képernyőkön, úgyhogy van minek örülniük a rajongóknak. Ha valamelyiket megnéznétek, a premier napjától akár a mafabos adatlapról is elindíthatjátok őket a rózsaszín 'Lejátszás a Netflixen'-mezőre kattintva, amennyiben van előfizetéseket a szolgáltatónál.

#8

85 Csupasz pisztoly 2 1/2  (1991)

(16) (4)

krimi | vígjáték

TV-ben (Moziverzum, csütörtök 01:33)

Frank Drebin hadnagy, az ütődött rendőr ismét beveti magát. Ezúttal az elnök eltűnt tudományos tanácsadóját kell megtalálnia, akit egy gonosz terv részeként egy hasonmással... több»

Leslie Nielsen élete során sok alkalommal bújt Drebin felügyelő bőrébe - egy sorozattal kezdődött, majd több film is követte. Ki ne emlékezne a Csupasz pisztolyra és a sok nevetésre? A paródia-vígjátékok hőskorában született és máig mosolyt csal az arcokra, a Netflix kínálatába most a második rész érkezik, ahol a tét nagyobb, és a blődségek is súlyosabbak.
#7

67 Joker  (2015)

(43) (5)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Nick Wild (Jason Statham) egy profi Las Vegas-i testőr, de megvannak a saját gondjai a szerencsejátékkal. Miután az egyik barátját megveri egy szadista bandatag, Nick nem hagyja... több»

Jason Statham 2015-ben készült akciófilmje, ami egy klasszikus bosszútörténetet dolgoz fel, amiben a rosszfiúk nem a legjobb emberbe kötnek bele, de emberünknek sejtelme sincs arról, hogy a rosszfiúk is nagyobb halak, mint aminek látszanak.
#6

65 Vihar előtt  (2019)

(26) (6)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Baker Dillt, a rejtélyes halászhajó-kapitányt sötét múltja kísérti és nyomasztja, mígnem egy nap a csodálatos karibi paradicsomban utol is éri. A sziget igazi turistacélpont,... több»

Matthew McConaughey és Anne Hathaway közös filmje, amiben egy kiégett hajóskapitány a múltja elől menekül, azonban az utoléri, és végül egy olyan valóságban kell valahogyan a "partra evickélnie", amiben semmi és senki sem az, aminek valójában látszik.
#5

46 Chucky kultusza  (2017)

(5) (10)

fantasy | horror | thriller | vígjáték

Netflix

Nica Pierce elmegyógyintézetbe kerül, még őt magát is sikerül meggyőzni, hogy ő végzett a családjával, nem pedig Chucky. Egy napon új pszichoterápiás módszert kezdenek... több»

Chucky hetedik alkalommal tér vissza, hogy megkeserítse áldozatai életét. Ez alkalommal egy elmegyógyintézetben szabadul el, ahol történetesen egy olyan embert kezelnek, aki már egyszer túlélte a pusztítását. Mindenki őrültnek nézi, pedig csak ő tudja, mi történik valójában.
#4

akció | animáció | kaland

Netflix

A modern civilizációt és a világot a pusztítás istene, Anthrasax, 7 nap alatt eltűntette, majd elzárta egy pecséttel. Több száz évvel később a varázsló Dark Schneider egy... több»

Az 1992-ben megjelent, azonos című anime adaptációja, amiben egy gonosz varázslót elárulja a csapata, és ezért a jók oldalára kényszerül, hogy megmentse a világot a pusztulástól - az egyetlen probléma, hogy a pusztítást ő is nagyon élvezi.
#3

vígjáték

Netflix

Folytatódnak az Upshaw család kalandjai, akik sok viszontagságon mennek keresztül, de a humor mindenre megoldás. több»

Mike Epps humorista visszatér sorozatának második évadával a Netflixre. Az Upshaw család sokakat megnevettetett az első évaddal is, reméljük a második sem okoz csalódást.
#2

69 Beauty  (2022)

(2)

dráma | romantikus

Netflix

Egy tehetséges fiatal fekete nő azzal küzd, hogy megőrizze eredetiségét és identitását, miután egy jövedelmező lemezszerződést ajánlottak neki. több»

Egy fekete énekesnő története, akinek súlyos döntést kell hoznia. Vajon a karriert vagy önmagát az és eredeti munkásságát választja? Az ajánlat, amit kap, visszautasíthatatlan, de megéri-e feladni önmagát?
#1

51 Lézerharc  (2022)

(3)

akció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy régi gyerekkori barátja megzavarja Sebastian legénybúcsúját, teljesen el is rontja azt. Csak egy idegen invázió képes rávenni őket, hogy félretegyék  egymás íránti rossz... több»

Egy meglepő akcióvígjáték Norvégiából, ami a sztori szempontjából kissé szokatlan lehet: adott egy legénybúcsú, egy eltávolodott barát és egy tönkretett buli. De arra senki sem számított, hogy minden dráma közepén egy földönkívüli invázióval is meg kell küzdeniük.