2024-ben a Netflixen: 10+1 film és sorozat, amit mindenki nézni fog idén

Készen állsz a következő izgalmakra a Netflixen?

2024-et írunk, és mindenkinek jut egy kis meglepetés: új filmek, új sorozatok és nagy visszatérések, melyekkel a streaming platform a rajongóknak kíván örömöt szerezni világszerte.

Akár egy újabb évad erejéig találkozhatsz újra olyan kedvencekkel, mint a Nyerd meg az életed vagy a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke, akár az ismeretlennel nézel szembe, mint a A 3-test probléma esetében, a hatalmas piros platform, mint egy egész évben aktív Mikulás, készen áll arra, hogy mindig újabb kalandra vigyen!

#11

akció | dráma | kaland

Netflix

Miközben a betegség halálos új hulláma közeledik, Gus és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az utolsó emberek fogságába kerül. Abbot a gyógymód... több»

Tíz évvel ezelőtt "A Nagy Zúzás" pusztítást végzett a világban, és a hibridek - félig emberként, félig állatként született csecsemők - rejtélyes megjelenéséhez vezetett. Nem tudni, hogy a hibridek a vírus okai vagy következményei, sok ember fél tőlük, és vadászik rájuk. Miután egy évtizedig biztonságban élt eldugott erdei otthonában, egy Gus (Christian Convery) nevű, védett hibrid szarvasfiú váratlanul összebarátkozik egy Jepperd (Nonso Anozie) nevű vándorló magányossal. Együtt rendkívüli kalandra indulnak Amerika maradék részén, hogy válaszokat keressenek - Gus származásáról, Jepperd múltjáról és az otthon valódi jelentéséről. Történetük azonban tele van váratlan szövetségesekkel és ellenségekkel, és Gus hamar rájön, hogy az erdőn kívüli buja, veszélyes világ sokkal összetettebb, mint azt valaha is gondolta volna.
#10

83 Nyerd meg az életed  (2021)

(43) (13)

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Netflix

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»

A Squid Game egy csapat kétségbeesett versenyző történetét meséli el, akik életüket kockáztatják, hogy egy titokzatos, 45,6 milliárdos pénzdíjjal járó extrém túlélőjáték végső győztesei legyenek. A sorozat 2021-es premierje után gyorsan globális jelenséggé vált, és a Netflix egyik legnépszerűbb tévésorozata lett. A várva várt második évad Gi-hunt követi majd, amint feladja terveit, hogy az Egyesült Államokba menjen...
#9

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A Scargiver folytatja Kora és a túlélő harcosok epikus történetét, akik arra készülnek, hogy mindent feláldozva, Veldt bátor népével együtt harcolva megvédjék az egykor békés falut, az Szülőbolygó elleni harcban a sajátjukat elvesztettek új hazáját. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjukkal, és mindegyiküknek fel kell fednie, miért harcol. Miközben a Birodalom teljes erejével támad a bimbózó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek kovácsolódnak, hősök bukkannak fel, és legendák születnek.
A Diplomatában Kate Wyler (Keri Russell) egy tapasztalt külügyi tisztviselő, aki inkább egy válságövezetben érzi otthon magát, mint előkelő légkörben. Éppen Afganisztánban tervezi a következő beosztását, amikor a Fehér Ház egy parancsváltoztatással jelentkezik, és Londonba küldi az Egyesült Királyság amerikai nagyköveteként. Ez nem az a kulisszák mögötti világ, amelyben ő a legjobban érzi magát, de mivel az egyik kontinensen háború készülődik, a másikon pedig forrong a levegő, a képességeire még mindig szükség lesz. Kate-nek nemzetközi válságokat kell hatástalanítania, stratégiai szövetségeket kell kötnie Londonban, és alkalmazkodnia kell az új helyéhez a reflektorfényben - mindezt úgy, hogy közben megpróbálja túlélni a karrierdiplomatával és karizmatikus politikai sztárral, Hal Wylerrel (Rufus Sewell) kötött házasságát. Ebben a nagy tétekkel teli politikai drámában az országok és emberek közötti hosszú távú kapcsolatok átlényegülése és kínjai kerülnek a középpontba.
#7

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

Egy kötelességtudó leányka beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, csakhogy rájön, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztése érdekében áldozatul toborozta őt. Egy barlangba vetik egy tűzokádó sárkánnyal, és a túléléshez az eszére és az akaratára kell hagyatkoznia.
#6

akció | dráma | vígjáték

A sorozat hatodik évada egyben az utolsó is lesz. Még több harcra számíthatunk, és a régi riválisok újra szembenéznek egymással. több»

A Cobra Kai több mint 30 évvel az 1984-es All Valley Karate Tournament eseményei után játszódik, és a Daniel LaRusso (Ralph Macchio) és Johnny Lawrence (William Zabka) közötti elkerülhetetlen konfliktus folytatódik. Az első öt évad már streamelhető, a sorozat pedig egy hatodik és egyben utolsó évaddal tér vissza.
#5

dráma | romantikus

Netflix (2024.05.16.)

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) feladta régóta tartó szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután az előző évadban hallotta a róla szóló becsmérlő szavakat. Úgy döntött azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és a nővéreitől. Ám önbizalom híján Penelope próbálkozásai a házassági piacon látványosan kudarcot vallanak. Eközben Colin új külsővel tért vissza nyári utazásairól. De csüggedten veszi észre, hogy Penelopét, az egyetlen embert, aki mindig is olyannak értékelte, amilyen volt, most hidegen hagyja. Colin alig várja, hogy visszanyerje a lány barátságát, ezért felajánlja, hogy mentorálja Penelopét, hogy még ebben az évadban segíthessen neki férjet találni. De amikor a leckéi egy kicsit túl jól kezdenek működni, Colinnak meg kell küzdenie azzal, hogy a Penelope iránti érzései valóban csak barátiak-e. Bonyolítja Penelope dolgait a szakítás Eloise-zal (Claudia Jessie), aki egy nagyon valószínűtlen helyen talált új barátra, miközben Penelope növekvő jelenléte a társaságban még nehezebbé teszi, hogy titokban tartsa alteregóját, a pletykás Lady W-t.
#4

NA Atlas  (2024)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), a briliáns, de embergyűlölő adatelemző, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben, egy küldetéshez csatlakozik, hogy elfogjon egy renegát robotot, akivel rejtélyes közös múltja van. Ám amikor a tervek balul sülnek el, egyetlen reménye, hogy megmentse az emberiség jövőjét a mesterséges intelligenciától, ha megbízik benne.
#3

akció | krimi | thriller | vígjáték

Netflix (2024.07.03.)

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hills-ben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, Foley összefog új társával (Joseph Gordon-Levitt), valamint régi cimboráival, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton), hogy felpörgessék a feszültséget és leleplezzenek egy összeesküvést.
#2

akció | vígjáték

Egy évek óta visszavonult nő okosabban és erősebben tér vissza, mint valaha. több»

Évekkel azután, hogy feladták a CIA-kémek életét, hogy családot alapítsanak, Emily és Matt újra a kémkedés világában találják magukat, amikor lelepleződnek. Avagy: Cameron Diaz végre visszatér!
#1

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Egy fiatal nő sorsdöntő döntése az 1960-as évek Kínájában térben és időben visszahat a jelenbe. Amikor a természet törvényei megmagyarázhatatlan módon a szemük előtt bomlanak fel, briliáns tudósok egy összetartó csoportja összefog egy rendhagyó nyomozóval, hogy szembeszálljanak az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével.