5 kihagyhatatlan film is jut a mostani hétvégére, mutatjuk, hol nézheted őket

Holnap már péntek, a meteorológia pedig erős szelet és esőt jósol a következő napokra. Mit is lehetne ilyenkor pihenésképp tenni, mint bevackolni magunkat a kanapéra és választani egy jó filmet. De aki inkább elmenne otthonról, hogy a nagy vásznon nézzen meg valamit, neki is tudunk ajánlani filmet a hétvégére. Az alábbi öt film között van zenés dráma és Marvel-mozi is, de nagy múltú horrorsorozat legutóbbi epizódja is.

#5

71 Kiszolgáltatva  (2023)

(3) (3)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Ebben a realisztikus thrillerben egy átlagos vállalati alkalmazott egész élete veszélybe kerül, miután elveszíti az összes személyes adatát tartalmazó okostelefonját. több»

A Kiszolgáltatva egy dél-koreai thriller, amelyet az elsőfilmes rendező, Kim Tae-joon készítette Woo-hee Chun, Im Si-wan és Kim Hee-won főszereplésével. A történetben egy átlagos irodai dolgozó elveszíti az okostelefonját, amely minden személyes adatát tartalmazza, és ez teljesen a feje tetejére állítja az életét. Holnaptól a Netflixen.    
#4

50 Simlis  (2023)

(5)

dráma

Apple TV+

Senki sem az, akinek látszik a Simlisben, a New York-i hálószobák, bárok és tárgyalótermek között játszódó, titkokkal és hazugságokkal teli neo-noir thrillerben. A szereplők... több»

Egy izgalmas pszichothriller, amelynek főhőse egy teljesen átlagos fiatalember. Mivel nem fogadja el a családja olyannak, amilyen, ezért bosszút esküszik, de közben rájön, hogy a luxus életet is biztosíthatja magának, ha New York leggazdagabb embereit is átveri. Holnaptól az AppleTV+-on.
#3

78 Sikoly  (2022)

(32) (10)

horror | misztikus | thriller

HBO Max

A Sikoly 5 történetének főszereplője egy fiatal nő, aki visszatér szülővárosába, azonban a hazatérését szörnyű gyilkossági esetek árnyékolják be. A hírhedt álarcos... több»

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait. Holnaptól az HBO Maxon.
#2

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»

A Marvel Cinematic Universe ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett. Mától a mozikban.
#1

70 TÁR  (2022)

(5) (6)

dráma | zenés

SkyShowtime | Telekom TVGO

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy... több»

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó TÁR középpontjában Lydia Tár áll, az ikonikus zenész, akit széles körben a legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tekintenek, és aki a világon az első női vezető karmestere egy német zenekarnak. Mától a mozikban.