5 sorozat, amit mindenki nézni fog februárban, köztük az év egyik legnagyobb dobásával

Kipipáltad az összes januárban bemutatott sorozatot? 

Akkor jó hírekkel érkezünk, mert a kisképernyőkre dolgozó alkotók a februárt is telepakolták jobbnál-jobb megjelenésekkel!

Az öt műsor között, amit februárban feltétlenül érdemes felvenned a #mitnézzek listádra, lesz két olyan, amely új évaddal tér vissza, érkezik egy videojátékon alapuló sztori folytatása, kapunk egy régóta várt franchise-spinoffot és jön a címben is említett reboot, amire a rajongók már évek óta várnak! 

Hogy miről beszélünk? Nézd végig a listát, és biztosan te is rájössz!

#5

dráma | horror | sci-fi

Rick Grimes történetének folytatása a Walking Dead fináléját követően. több»

Február 25.-én visszatér a Walking Dead! Ha még mindig rajongója vagy a franchise-nak, akkor tudod, hogy ez a spinoff a legjobban várt sorozat azóta, hogy az eredeti 2022-ben véget ért. Rick Grimest (Andrew Lincoln) halottnak hitték, de a rajongók tudják, hogy Jadis (Pollyanna McIntosh) biztonságba helyezte a férfit. A holléte sokáig ismeretlen volt (bár gyakran találgatták). Most, hogy felesége, Michonne (Danai Gurira) meg van győződve arról, hogy Rick még életben van, vadászni kezd, hogy újra találkozzon férjével, és hazavigye őt a gyerekeikhez. Az út nem lesz könnyű, de a rajongók, akik bármit is tudnak a #powercouple-ről, tudják, hogy nincs olyan kihívás, ami túl nehéz lenne a "Richonne" számára. A jelenlegi a hatodik spinoff a franchise-ban a legutóbbi, The Walking Dead: Dead City és a The Walking Dead: Daryl Dixon után, amelyeknek tavaly volt a premierje, és mindkettőt megújították második évaddal. Amellett, hogy két újabb rajongók által kedvelt karaktert hoztak vissza, érdemes odafigyelnünk a Luciferből és a Spartacusból ismert Lesley-Ann Brandtre és a Lostból ismert Terry O'Quinnre is, akik új, lenyűgöző szerepekben mutatkoznak be a WD világában. Amerikában az AMC Plus csatornán lesz látható, a magyar streaming felületet még nem erősítették meg.
#4

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Február 22.-én megtudhatjuk, beváltja-ea hozzá fűzött reményeket ez az új feldolgozás! Ha szereted az Avatar: Az utolsó léghajlító történetét, amelyet az élőszereplős filmtől kezdve az animációs sorozaton, képregényeken, könyveken, videojátékokon és egyéb alkotásokon át mindenféle formában megörökítettek, akkor az új élőszereplős sorozatot is meg kell nézned. A történet középpontjában a 12 éves Aang (Gordon Cormier), nemzetének utolsó túlélője áll. Az ázsiai és sarkvidéki ihletésű kitalált világokban, amelyekben a történet játszódik, az emberek az elméjükkel képesek irányítani a vizet, a földet, a tüzet vagy a levegőt. Aang egyedülálló abban, hogy ő az egyetlen megmaradt ember, aki mind a négy elemet "meg tudja hajlítani". Rajta múlik, hogy mindenki harmóniában éljen. Az eredeti alkotók, Bryan Konietzko és Michael Dante DiMartino nem vesznek részt ebben a projektben, ami állítólag kreatív nézeteltérések miatt alakult így. Ennek ellenére a rajongók kíváncsian várják, hogy az élőszereplős sorozat milyen irányba viszi a történetet. A Netflixen láthatod hamarosan!
#3

73 Constellation  (2024)

(5)

thriller

Apple TV+

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»

Noomi Rapace játssza a főszerepet ebben az elborult pszichológiai thrillerben, mint Jo, egy űrhajós, aki sok időt töltött az űrben. Amikor azonban egy katasztrofális eseményt követően visszatér a Földre, rájön, hogy semmi sincs rendben. Életének egyes részei teljesen hiányoznak, vannak dolgok vele és az otthonával kapcsolatban, amelyeknek nincs értelme, és nem tud rájönni, mi folyik itt. Az akcióval, sötét pillanatokkal és baljós űrutazási történetekkel teli sztori követi Jot azon az úton, amelyen az elvesztett életét próbálja visszaszerezni. A sorozatban a Breaking Bad és a Better Call Saul színésze, Jonathan Banks és az Oppenheimerben látott James D'Arcy is szerepelnek. Streameld a Constellationt az Apple TV+-on, február 21-től.
#2

87 Halo - 2. évad  (2024)

(1)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»

Február 8.-án végre megtudhatjuk, hogyan folytatódik Master Chief, azaz John története! A Halo a videojátékokon alapuló sorozatok sorát gyarapítja, kissé kétes sikerrel. A katonai sci-fi sorozat a 26. században játszódik, és az embereket követi, akik konfliktusba kerülnek a Szövetséggel, egy idegen fajjal, amely a létüket fenyegeti. Az akcióalapú és karakterközpontú történetszálakat egyaránt ötvöző Halo első évadát 2022 márciusában mutatták be, és végre visszatér a második évaddal. A főszerepben Pablo Schreiber (Amerikai istenek) alakítja John-117-et, míg Jen Taylor a Cortana nevű mesterséges intelligencia-konstrukciót alakítja újra a videojátékból ismert szerepében. A Halo első évadát vegyes kritikák fogadták. A Paramount+-on nézheted.  
#1

vígjáték

HBO Max

Larry az utolsó évadban is folytatja harcát a hétköznapokkal és azokkal, akik az életére törnek. több»

Február 4.-én még egyszer utoljára érkezik Larry David és undok stílusa, hogy egy évad erejéig még szórakoztassa hűséges rajongóit. A Seinfeld alkotója ebben a sorozatban saját maga kitalált változatát alakítja, aki az élet hétköznapi, gyakran bosszantó dolgaival foglalkozik. A Curb Your Enthusiasm, azaz Félig üres gyönyörűen érzékelteti David megvetését a hagyományos konvenciók, a kamu emberek és a kínos társadalmi helyzetek iránt, de ennek most vége. A sorozatot nyolc évadon keresztül sugározták, majd hosszú szünet következett. Ezután visszatért a kilencedik évadra, majd ismét szünetre ment, hogy újrázzon a 10. és 11. évadokkal. Most, néhány évnyi várakozás után megérkezett a hosszú ideje futó, kritikusok által is elismert sitcom 12. és állítólag utolsó évada. Az évad 10 epizódja áprilisig heti rendszerességgel érkezik majd. Streameld a Maxon.