7000(!) éven át nézték egy hét alatt, ez most a legnagyobb sorozat a világon

Az USA Network csatornán 2011 és 2019 között futó Briliáns elmék sorozat hihetetlen nézettségi rekordot döntött.

A Nielsen közönségfelmérő jelentése szerint a jogi dráma július 3. és július 9. közötti 3,7 milliárd percnyi nézettséget hozott a Netflixnek, amely 17 százaléknyi növekedést jelent a múlt heti 3,1 milliárd pernyi nézettséghez viszonyítva, Michael Smith és Anton Cropper sorozata pedig gyakorlatilag ezzel a saját rekordját döntötte meg.

A széria mindemellett egy másik további rekordot is megdöntött a Nielsen történetében, a jelenlegi adatok szerint ugyanis a 13. legmagasabb heti nézettséget hozta, amelyet korábban olyan produkciók hoztak, mint a Stranger Things, a Wednesday, Tiger King és Ozark.

Szintén kiemelkedő nézettséget produkált Az igazság ára, a széria második évadának első öt epizódja 1,4 milliárd percnyi nézettséget hozott a megjelenést követő első négy napban. A dobogó harmadik helyét pedig a Vaják foglalhatta el, a teljes harmadik évad az első hétben 1,3 milliárd percnyi nézettséget hozott.

dráma | vígjáték

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel,... több»