A 11 legszexisebb horror valaha

Nem ritka, hogy a rettegés és az erotika kéz a kézben jár a filmekben. Ha a készítők ügyesen bánnak mindkettővel, akkor igencsak erős horrorfilmek hozhatók össze. Ezt sokan előszeretettel alkalmazzák is, sőt, vannak filmek, amik kifejezetten az erotika köré építik fel a horrorjukat. Persze sok próbálkozás kudarccal végződik, mert vagy túl öncélú lesz az egész, vagy túlságosan elcsúszik valamelyik irányba. Esetleg egyszerűen csak röhejes lesz a végeredmény. De vannak olyan filmek is, amiket bizony igenis érdemes megnézni. Megmutatjuk most a tíz legszexisebb horrort, ami az elmúlt fél évszázadban készült.

#11

65 A bébiszitter  (2017)

(26) (2)

horror | vígjáték

Netflix

Egy átlagosnak induló este nem várt meglepetéseket tartogat, a kisfiú ugyanis úgy dönt, hogy kémkedni kezd a bébicsősze után. több»

A Netflix horror-vígjátéka egy 80 perces, tömör őrület. A bébiszitter egy élvezetes, könnyed film, szexis film, amely egyáltalán nem veszi magát túl komolyan. Ha új horrorfilm-maratonra vágysz, a Netflix The Babysitter című filmje jóval a lefekvés után is ébren tart majd. Egyértelműen nem való mindenkinek, de a műfaj kedvelői számára pokolian szórakoztató tud lenni, Samara Weaving Bee szerepében pedig jó nagy adag szexiséget visz a filmbe.
#10

76 A nővér  (2013)

(2)

horror | thriller

Abby Russell nappal az ápolónők gyöngye, éjszaka azonban tőrbe csalja a hűtlen férfiakat és brutális módon végez velük. több»

Abby Russell nappal gondoskodó kórházi nővér, ám amint leszáll az éjszaka, igazi ragadozóvá válik. Kihasználva erotikus kisugárzását, hűtlen férfiakat csábít el. Miután kijátszadozta magát, kegyetlenül végez velük.
#9

65 Thirst  (1979)

(2)

horror | romantikus | sci-fi | thriller

Báthory Erzsébet leszármazottját elrabolják a vérivók, akik azt akarják, hogy csatlakozzon hozzájuk. több»

A '70-es évek hamisítatlan hangulatát sugárzó ausztrál alkotás. A vámpír-téma egy érdekes feldolgozása, amelyben az embereket csak a vérük miatt tartják. A film nem kevés vérrel kényezteti a gore-ra éhes nézőket, de közben a vámpírfilmekre gyakran jellemző erotika és szexualitás sem hiányzik.
#8

57 Ördög bújt beléd  (2009)

(14) (6)

horror | vígjáték

Disney+

Needy Kesnicki (Amanda Seyfried) egy szégyenlős tini lány, aki példaképként tiszteli a tőle sokkal sikeresebb és népszerűbb Jennifer Checket (Megan Fox). Egy napon a két jó... több»

Amikor még Megan Fox volt az aktuális szexszimbólum Hollywoodban, gyorsan csináltak is vele egy szexis horrort. Ebben az általa játszott fiatal lányt egy sátánista banda elrabolja és feláldozza. De a rítus balul sül el és a lány testét megszállja egy ősi démon. Ezzel pedig élőholt bosszúhadjáratra indul, ami elég szexisre sikeredett, hiszen voltaképp az egész filmet erre hegyezték ki.
#7

62 Vampyres  (1974)

(1)

horror

Netflix

Két titokzatos nő utazókat csábít el az angliai vidéken, és fogságban tartják őket, hogy kielégítsék olthatatlan szomjukat. több»

A lista legrégebbi filmje, amely 1974-ben készült. Két vámpírnő egy elhagyatott épületben motorosokat és stopposokat csábít el puszta szépségükkel. Miután kiélik rajtuk szexuális vágyaikat, végeznek velük és megisszák a vérüket. A film nem finomkodott az erotikus jelenetekkel, az biztos.
#6

75 Halhatatlan szeretők  (2013)

(11) (3)

dráma | fantasy | horror | romantikus | vígjáték

Adam, a hatvanas évek tehetséges zenésze Detroit sivár városában él, és egyre inkább elkeseredik amiatt, amerre a világ tart, és öngyilkosságot fontolgat. Tanger városában... több»

Miközben Tom Hiddleston Lokiként a csíntevés istene volt a Bosszúállók és Thor filmekben, jutott ideje egy vámpíros horror-drámára is. A törétnet egy zenészként tengődő vámpírról és vámpír szerelméről szól, akiknek az életét utóbbi testvére borítja fel. És ha vámpírok és szerelem, akkor bizony van itt fülledt erotika is bőven.
#5

85 Interjú a vámpírral  (1994)

(29) (38)

dráma | horror

Egy fiatal riporternek különös és távolságtartó interjúalanya akad, Louis, a vámpír. A halhatatlan teremtmény elmeséli az újságírónak 200 éves történetét, hogyan... több»

A legendássá vált vámpíreposz is nem kevés erotikát csempészett a történetbe, hiszen a vámpírokat egyébként is körüllengi egyfajta erotikus misztikum. Ezt a filmben is alkalmazták, amit csak tovább erősített, hogy két igazi hollywoodi szupersztár volt a két főszereplő: Tom Cruise és Brad Pitt.
#4

47 Párducemberek  (1982)

(2)

fantasy | horror | thriller

A film egy 1942-ben készült klasszikus remake-je ezúttal Nastassja Kinskivel a főszerepben. A párducemberek legendája a régi időkbe vezet vissza. Ekkor a férfiak feláldozták... több»

Az 1982-ben megjelent film valójában egy '40-es évekbeli klasszikus remake-je volt Nastassja Kinski főszereplésével. A sztori szerint egy ősi törzs tagjai képesek párducalakot ölteni és így gyilkolnak, hogy újra emberré váljanak. A női főszereplőről is kiderül, hogy hordozza magában ezt a képességet. A film nem kevés erotikával fűszerezve meséli el a főhős küzdelmét a legyőzhetetlennek tűnő vágy ellen.
#3

77 Alkonyattól pirkadatig  (1996)

(27) (17)

akció | horror | krimi

SkyShowtime

Két bűnöző Mexikóban próbál menedéket találni, ehhez pedig Fuller tiszteletes lakókocsiját veszik igénybe. Megegyeznek, hogy amit eljutnak a Titty Twister nevű kocsmába,... több»

Robert Rodriguez horrorklasszikusában egy család és egy bűnöző testvérpár egy Mexikó határa melletti kocsmába tévednek be éjszakára. Ám itt hamarosan kiderül, hogy a hely valójában vámpírok tanyája, akik az utazók vérét isszák. A film egyik legemlékezetesebb jelenete kétségtelenül Salma Hayek táncca a kígyóval, ami nem mellesleg a színésznő karrierjének is adott egy jókora lökést.
#2

57 Piranha 3D  (2010)

(13) (6)

horror | vígjáték

Egy amerikai álmos kis falu minden évben csak egyszer telik meg élettel: július 4-én. Rengeteg fiatal és bulizni vágyó ember érkezik a Viktória-tó melletti falvacskába. Ebben az... több»

A klaszikus '70-es évekbeli horror feldolgozása a mozis 3D-őrület kellős közepén valósult meg. Maga a film könnyen felejthető, de természetesen a készítők nem vették túl komolyan az egészet és igyekeztek minél több gyönyörű, fiatal bikinis (vagy meztelen) lányt belepakolni. Ha mi sem vesszük komolyan, akkor viszont komédiának nem is rossz.
#1

71 A lény  (1995)

(7) (7)

akció | horror | sci-fi | thriller

Tudósok egy csoportja titkos programon dolgozik. A DNS-specialista Xavier Fitch irányításával egyedülálló kísérletet hajtanak végre, az emberi gént keresztezik egy földön... több»

A '95-ös moziban tudósok keresztezték egy ember és egy idegen lény DNS-ét, az eredmény pedig egy szexis, de annál veszedelmesebb és vérszomjasabb nő lett. Amikor el akarták pusztítani, megszökött, de hamarosan felülkerekedett benne az idegen lény fékezhetetlen vágya, és sorra kezdte szedni áldozatait. Az ember-idegen hibridet Michelle Williams játszotta el.