Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
40
Filmadatlap
 
16
Szereplők
1
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Nurse 3-D

 
moov18   2016. 03. 04.
Kettős élet

Az alaptörténet azt gondolom fantasztikus: egy fiatal hölgyeményről szól, történetesen Abby Russel személyéről, aki nappal áldozatkész ápolónőként ténykedik, éjszaka viszont levedli az egyenruhát és feszes bőrszerkót ölt, hogy levadászhassa a hűtlen férfiakat ragadozó sorozatgyilkos módjára. Mit ne mondjak. Sosem láttam még ilyen aberrált, elvetemült, szadista gonoszt a képernyőn. Ugyanakkor Abby Russel karaktere rendkívül komplex, összetett. A készítők magyarázatot adnak cselekedeteire még ha mi halandók ezt indokolatlannak is tartjuk. Ha a szívemre teszem a kezem, akkor be kell valljam: sosem láttam még ennyire szívtelen, könyörtelen gyilkost, ugyanakkor mégis az egyik személyes kedvencem ... több»

 
"Ismét egy horror abból az al-műfajból, amikor egy nő a veszély forrása. Verhoeven ezt kimaxolta a kilencvenes évek elején - Elemi ösztön - Basic Instinct (1992) - de készült korábban is, később is film olyan nőkről, akik az erőszak útjára léptek és a környezetüket manipulálták céljaik elérésének érdekében. Ezek a filmek thrillerek, horrorok. 1992 óta minden próbálkozás rendre elbukik minőségben. Amit esetleg fel tudnak mutatni pozitívumként, az a vér mennyisége. A véré, ami persze csupán a horrorkedvelők szívét dobogtatja meg." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.