A 3 legjobb új film a hétvégére: A morcos Tom Hanks és két horrorszenzáció (mozi + streaming)

Ez az év is izgalmasan indul, hiszen máris két olyan friss megjelenés érkezik, amelyet egyszerűen nem érdemes kihagyni.

Legyen szó bármilyen szerepről, Tom Hanks mindig kiemelkedő alakítást nyújt, és nincs ez másként a most megjelenő Az ember, akit Ottónak hívnak sem, amely Fredrik Backman regénye alapján készült, és amelyből 2015-ben már készült egy filmváltozat Az ember, akit Ovénak hívnak címmel.

James Wan rajongóinak is van egy jó hírünk, érkezik ugyanis a M3GAN, amelyen bár a horror nagymestere forgatókönyvíróként dolgozott, ettől függetlenül hozza mindazt, amelyet az Annabelle és a Chucky filmek kedvelői elvárnak.

Végül pedig mutatunk egy korábbi nagysikerű megjelenést. Ti West rendezése egészen üdítően hatott a tavalyi év produkciói között, az X mindenképp egy különleges produkciónak számít, amely már elérhető az HBO Max műsorkínálatában is.

#3

72 X  (2022)

(18) (5)

dráma | horror | misztikus | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Egy filmes stáb egy eldugott texasi tanyára érkezik egy, hogy egy felnőttfilmet forgasson. A házigazdák, egy visszahúzódó idős házaspár, különös érdeklődést tanúsítanak... több»

Ti West egy egészen különleges trilógia alapjait fektette le ezzel a filmmel, a folytatásra nem is kellett sokáig várni, hiszen szintén 2022-ben megjelent az X előzménye, a Pearl. Mia Goth alakítását kiemelkedőnek találták mindkét produkcióban, arról nem is beszélve, hogy ebben a filmben a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is felbukkan.
#2

63 M3GAN  (2022)

(27) (6)

horror | sci-fi | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Gemma egy robotikai játékgyártó cégnek dolgozik, amely hamarosan piacra dob egy babát, amely képes a gyerekekkel barátkozni, és a szülők hasznos segítőtársává válni. Ez az... több»

Ava, Ryan és lányuk, Cady autóbalesetet szenvednek, Cady az egyetlen túlélő, így Gemma nénikéjéhez kerül, aki egy seattle-i játékgyártó cégnél dolgozik. Gemma egy M3GAN nevű robotot fejleszt éppen, amely egy élethű, mesterséges intelligencia, és amelyet arra terveztek, hogy társa legyen annak a gyermeknek, akinek odaajándékozzák. Rövidesen azonban kiderül, hogy M3GAN nagyon is komolyan veszi a feladatát, így gyilkos hajszát indít mindazok ellen, akiket egy kicsit is veszélyesnek ítél. James Wan forgatókönyvíróként vett részt a porjektben, így mondani se kell, hogy a Gerard Johnstone rendezésében készült M3GAN garantáltan hozza mindazt, amit a "mestertől" elvárnak a nézők.
#1

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Otto (Tom Hanks) egy mogorva, magányosan élő özvegyember, akinek határozott elvei vannak, szigorú rutinja, és persze nagy szája. A férfi, amikor csak teheti, megnehezíti a... több»

Otto ragaszkodik a szabályokhoz és a rutinokhoz, és büszke arra, hogy rendet és tisztaságot tart fenn a közösségében. Felesége nemrégiben bekövetkezett halála miatt küzd a gyásszal, végső elkeseredésében pedig öngyilkosságot kísérel meg. Kedves és együttérző embere, de valahogy mindig félreértik. Egy új család költözik a szomszédságába egy nap, alkik előtt végül megnyílik. Otto rövidesen újra felfedezi az élet örömeit és a másokkal való kapcsolatot.