Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Chucky (2021)

Chucky
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
5
Videók

Galéria (12)

Videók (5)

 
indingo   2022. 05. 02.

legújabb vélemény

2
Ez nem gyerekjáték

Nem gondoltam volna, hogy van még a Chucky témában,, ráadásul az sorozatként működőképes. A történet jól építkezett, és annak ellenére, hogy fiatalok vannak a középpontban nem éreztem gyermetegnek. Sőt, helyenként igazán felkavaró, gyomorforgató lett néhány jelenet és mégis sok esetben mosolyogva néztem Chucky ténykedését. A nevetése pedig haláli. Valahogy az egész széria nekem a gyerekkoromat juttatja az eszembe. A műfaj kedvelői, vagy akiknek közel áll a szívükhöz az alaptörténet nem fognak csalódni a sorozatban sem.

 
pj19   2021. 10. 21.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Haljak meg, nekem tetszik ez a sorozat! Láttam az összes Chucky filmet, de ez mégis egyedi valamiért, van benne valami megfoghatatlan. Mondjuk nem sok olyan filmet láttam, amiben tini srác homokos pl, és ezt a film így felvállalja. Érdekes kis sorozat. Van benne csavar is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
accattone   2021. 12. 11.

0
Chucky baba belép az LGBTQ+ mozgalomba

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

"That doll is a big middle finger to my bullies"- nyilatkozta a sorozat kapcsán a nyíltan meleg Don Mancini, Chucky baba atyja, aki forgatókönyvíróként több mint harminc éve tartja kézben a franchise-t. Idén elhatározta, hogy az eddigi legnagyobbra n... teljes kritika»

 

A sorozat első évadában 31 ember végzi be sorsát, azaz hal meg.

(BRANTON)
 
Annyi biztos, hogy Chucky rajongói elégedettek lehetnek, hiszen a nagy visszatérés valóban megtörtént, ráadásul azóta már a második évad érkezését is hivatalosan megerősítették. Van pár dolog, amivel kapcsolatban lehet még hova fejlődni a továbbiakban, de az eddig látottak bizakodásra adnak okot. több»