A Bosszúállók hőse lesz a Doctor Strange 2 főgonosza?

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Disney+-on nemrégiben lezárult Marvel sorozat, a WandaVízió szorosabban kapcsolódik a Doctor Strange az őrület multiverzumában cselekményéhez, ám a napokban egy minden eddiginél merészebb elmélet napvilágot a sztorival kapcsolatban. Ezen a ponton jelezni szeretnénk, hogy alábbi cikkünk spoileres lehet.

Aki követte a szériát, az jogosan gondolhatta, hogy Agatha Harknessnek nagyobb szerep jut majd főgonoszként az MCU-ban, bár jelenleg úgy tűnik, hogy Wandának sikerült őt “lerendeznie”. 

A WandaVízió utolsó epizódjának stáblista utáni jelenetében viszont láthattuk azt is, hogy Wanda immár csakugyan Skarlát Boszorkányként Billy és Tommy után kutat. Az ehhez kapcsolódó elmélet szerint Wanda a későbbiekben egyre jobban áttöri az egyes valóságok között húzódó határokat, amelyre természetesen maga Strange is felfigyel.

A teória egy bizonyos u/tBHzHomer nevű rajongó fejéből pattant ki a Redditen, ám ha mindez nem lenne elég, akkor azzal is sikerült kibővíteni, hogy Mordo alaposan ki is használhatja a fennálló helyzetet, hogy csakugyan “felszámolhassa” a varázslatot az univerzumunkban.

Egy bizonyos: a Sam Raimi rendezésében 2022-ben debütáló Doctor Strange folytatás más lesz, mint a korábbi Marvel filmek, hiszen a korábbi értesülések szerint egyúttal a sztori horrorisztikus színezetet is kap majd, amelyre korábban nem volt példa az MCU-ban.